ben karamürseldeyim izmite falan gelirim sık sık
ben karamürseldeyim izmite falan gelirim sık sık
Kocaeli MT : kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
hayırlı bayramlar arkadaşlar hepinizin mubarek kurban bayramınızı kutlar kazasız belasız agilenizle mutlu günler dilerim
tüm kocaeli mt. hayırlı bayramlar arkadaşlar..
[B]2006_6_kanuni seyhan 150
2009_7_honda cbf 250
2010_3_bütün dolmuşlar benim[/B]
bende tüm abilerimin ve kardeslerimin mübarek kurban bayramını kutluyorum
Herkesin Bayramı Mübarek Olsun. Kazasız Belasız İnşallah
Selamlar,
Bende İzmitteyim. Yeni motorcuyum.. Yıllardır almak istedim ve sonunda bir hafta kadar önce Hyosung GV 250 aldım. Daha yeni yeni biniyorum, motor da sıfır. Gel gelelim karbüratöre pislik geldi, tekliyor motor..
Karbüratörü temizletmek için usta tavsiye edebilir misiniz bana.
Gölcük tarafında oturduğum için Gölcükte olursa tercih ederim.
Teşekkürler,
İyi bayramlar...
Tüm septomlar onu gösteriyor, aldığım yerle ve başka bir motorcu arkadaşla konuştum, oda öyle dedi..
bayramınız mübarek olsun izmitli, arkadaşlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
bıraz gec oldu ama bayramınız mubarek olsun yasoe golcukte nıhat boz yada efsane motor ıkısıde ıyıdır bende basıskele karsıyakadayım goruselım bı ara ümmet abı nasılsın bayramın mubarek olsun abı saygılar
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Evet arkadaslar Hava güzeL bugün... Karamürsel tayfasıyla bi yerlere mi gitsek
Bu arada döndüm rize den
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
huhuuuu kımse yokmu )))))
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Var da bulusacak-Gezecek adam yok
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dostum sana yardımcı olmaya çalışırım efsane motor murat abiyi tanıyorum,nihat bozuda ve ustası çok yakın arakdaşım.hangisine gitmek istersen beraber gideriz güzellikleri olur. serk41@hotmail.com adresim dilersen ekle.
Teşekkürler. Geçen hafta Gölcükteki Nihat Ustaya (Exstreme Motor) gittim ve çok da memnun kaldım. Motorun benzin pompasında arıza varmış, servisin gönderdiği yeni benzin pompasını taktı, karbüratörü falan kontrol etti, motor canavar gibi oldu yine. Birkaç küçük ayarlama yaptı (rolanti, debryaj.vb.) ve sıkıcı sorularıma ayrıntılı cevaplar verdi. Ücrette çok uygun.
İlgin için teşekkürler.
Şöyle bahar gelse de etkinlik yapsak...
Baharı beklemek şart mı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)