oLum görmedim ki ; Ayrıca kafammda kask var; HoooP'u nasıl duyayım
oLum görmedim ki ; Ayrıca kafammda kask var; HoooP'u nasıl duyayım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
valaben seni gecen iş dönuşunde cavuş ciftlik altında gördum kafanda kask mask yoktu korna caldım ama sadece baktın yinede hoşkeldin kardeş aramıza osmanım hatırlat arkadaşa bigün hoşgeldin yaparız len nosmanım kız kacırmakta ne oluyoki istemek varken istemeye beni götür sıkıysa vermesinler amabizim mahaleyedogru gelme istemeye direk sıkarım gazı gazı yanlış anlamayın
adam ewden çıkartmaya korkuyor be abicim
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
resim çekmek içinimi çıkardın
Valla öYLe kanka ; fazla binemiyorum ! Cam işini unutma ; bi yerde kaplatalım!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
http://www.sahibinden.com/ruhsat_sah...XQQdisplayitem
Arkadaşlarım şuna bi bakın yahu...uzuuun zamandır araştırıyorum ilanları hiç bu kadar bi motora vurulmamıştım nasıl sizce ? aramak istemiyorum telden şimdi ararsam kesin alırım bunu... burdakiler genelde vitesli kullanıyor ama bi sorum dedim...
Teşekkürler...
işte buna dokunma !!!
Günaydın Kocaeli Mt .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
slm kocaeli nede olsa doğdum yer torpaklınız sayılırım..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
aleykumselam kardeşlerimiz topraklarımız gerci vatanın heryeri bizim topraklarımız neresi hangi şehir olursa olsun farketmez
a.s kardeşlik nerde bu meillet yahuuu
nerde bu milet derken milet seningibi hovardamı boynageziyon calışıyoruk geziyoruk vala kusurabakma buralara yazın pek takılamıyıruk kışıbekle kanki cuma akşamı hazırol tigemdeyiz bivaralaım gelelim nede olsa iki dakikalık yol bizim icin uyarmı hem benim cadırı kurarız cumartesi akşamı beraber sarılır yatarız tabi aragazından uyu yabilirsen kavacıların ama hondacılarınkinde uyuyabilirsin
ONLAR BİZE NİNNİ GELİR ŞEKERİMd:d:d::d
OSMaN ; Nolcak bu havaların hali
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Beyler bugün yarış var mı körfez de nerden bakıcaz bu yarışlara ?
bende gölcükte askerim şu aralar haftasonu yakın çevrede drag yarışları falan yapıyorsanız izlemeye gelebilirim diyecem ama burası ölü gibi duruyor
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)