arkadaşlar izmit bekirpaşadayım. geleneksel yuvacık gezisine katılıyor musunuz.
arkadaşlar izmit bekirpaşadayım. geleneksel yuvacık gezisine katılıyor musunuz.
[b][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyim[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]lisin[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]li [/color][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyiz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]siniz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liler[/color][/b]
biz karamürselden 4 motor gelicez inş orda görüşürüz inş
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
ben herekedenım yokmu ark lar bu taraftan gecen 125 zn le taKILIYIM
???
__
[b][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyim[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]lisin[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]li [/color][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyiz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]siniz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liler[/color][/b]
ewet millet gene sustunuz pazar günü gidiyorz dimi buluşma yeri altın kemer düğün salonun orsı olsun saat 10 da orda olalım herkesi bekliyorum yarın görüşmek üzere
izmit derbent ten ben kemal...herkese selamlar
evet arkadaşlar duydunuz osmanın sesini gec gelen yandı valla gelmeyen lerde yandı osmanın dilinden onagöre osman ben 9.30 gelsem olurmu akşam öle diydun batonikte buarada intikamımı alacam buji intikamı görüşürük
fark etmez hulusia abi ben altın kemerin orda olurum saat 10 gelen gelir artık napalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 PM ----------
ewet beyler altın kemerde deilde HERZAMANKİ MEGANA GELİN SİZ SAAT 10:00 DA BOTANİK ÇAY BAHÇESİNDEİZ HABERİNİZ OLASUN BOTONİKTEYİZ HERKEZİ BEKLİYORZ
hey kaçta değirmendereden geçeceksiniz? =)
değirmen dereden 11 gibi geçeriz kardeşim istersen seni değirmendere migrosun orda bekle ordan katılırsın bi
eyvallah teşekkür ederim bnm telefonu pm ataym çağrı atarsan sevinirim her ihtimale karşı haberleşiriz yine
ekle benim msn yi kardeşim biker_boy_41@hotmail.com hem haberleşiriz hem tanışırız
tamamdır sağolasın ekledim yarın saat 11 de migrosun orda bekliyor olacağım arkadaşımla
Biz geliyoruz ev sahibi...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
kocaaeli mt gene çektiniz elinizi ayanızı bu ne sessizlik böyle ya
OSMaN ; Noldu oLum senin askerlik
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)