lanet olusun ben yıne bu gezıdede yoktum nası bı uzuldum sormayın herkeze selam ınsallh bıdahakıne gorusmek dılegıyle kendınıze ıyı bakın allaha emanet
lanet olusun ben yıne bu gezıdede yoktum nası bı uzuldum sormayın herkeze selam ınsallh bıdahakıne gorusmek dılegıyle kendınıze ıyı bakın allaha emanet
komorkla yaptığımız geziden bir video yaptım umarım beğenirsiniz
http://akilli.tv/video/367479/Komork...9-Yuvacik.aspx
[b][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyim[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]lisin[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]li [/color][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyiz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]siniz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liler[/color][/b]
jehm ellerine salık
cok guzel olmus cem elıne slık ıns bende yakında olucam oralarda
videolar güzel cem eline sağlık .Ben birgün toplanalım demiyorum artık .Ama havalar birazdaha ısınsın yola devam .
cbr 125 R
Gezdim Gördüm Yayınladımhttp://akira-berk.blogspot.com/
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/index.htm
Arkadaşlar aramızdan birinin 10 Mayıs'ta herekede bulusma Fikri vardı ne oldu yalan mı oldu yoksa............ Ne yapıyoruz hereke balıkcılar da toplanıyormuyuz.............
[B][COLOR="Red"]İran'lı bir şair der ki: ''Aşka uçarsan kanatların yanar'' Bunun üzerine Mevlana C.Rumi derki: '' AŞKA uçmayacaksan kanat neye yarar''...[/COLOR][/B]
Deniz abi sana ulaşamıyoruz ki.Ne msn var ne telefonun var
[b][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyim[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]lisin[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]li [/color][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyiz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]siniz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liler[/color][/b]
bende körfez,bende varım
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
valla arkadaşlar yazdık buluşalım herekede çay içer turlarız diye bşilmiyorum bakalım katılım olur mu kimseden ses gelmedi,yoksa yalan değil
Atti ben de körfez deyim bu arada
Zafer Ozaman Bi katılım listesi oluştıralım burda hafta sonuna az bı zaman kaldı....Ona göre herkes bi plan yapar en azından tabı bu benım fıkrım..........
İLK EL SALLAYAN BEN OLAYIM BARI..................HAYDE PAKALIM KOCAELİ MT.
(Katılım oldukca liste guncellenecektir......)
Katılıyorum diyenler....
1-Machine_mc
[B][COLOR="Red"]İran'lı bir şair der ki: ''Aşka uçarsan kanatların yanar'' Bunun üzerine Mevlana C.Rumi derki: '' AŞKA uçmayacaksan kanat neye yarar''...[/COLOR][/B]
17 MAYIS tarinde Olucak gezi için Kocaeli MT grupları ile Saat 11'de hareket etmek şartıyla Halk evi Çay bahçesinde toplanacağımızı belirtmek isterim.. Katılıcak arkadaşlar ve bilgi almak isteyen arkadaşlar için Numaram : 0532 583 72 40
bizim motorda birkaç sorun var sanırım katılamıyacağız . Motor istanbula gidicek
size iyi geziler
arkadaslar merhaba bende herekede oturuyorum daha dogrusu ogrencıyım 125 zn war ıstanbul da 1-2 organızasyona katıldım eger olursa katılmak ısterım ? okuduugm kadarıyla herkede cay ıcmeye toplanılckmıs o ıs yattımı ?
hafta sonuna bi gezi düzenleyinde kayalım bir yerlere artık
gezelim hep beraber ne dersiniz?????
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:05 PM ----------
elinize salık çokta güzel bi gezi haftaya bende gelirim bi gezi planlayalım kambersiz gezi olmaz
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
olum osman sen nerden hortladın olum askeregönderdikseni oradan bile yetiyon len buarada şafak kac kardeş sensiz gezilerin tadı cıkmıyo gelbe
ya ark lar hafta sonu falan yapalım bısıler ne kadar 125 zn (kızım olsada) eslık ederım her turlu ;)
ayarlayın ark lar bısıler
vayy cem naber?aga hiç arayıp sormuyosun bak geziler yapıyosun =) dükkanı kapattık denk gelemiyoruz artık.numaram duruyorsa sende birdahaki geziye haber vermeni bekliyorum
kocaelı mt de scooter yokmu ya *??
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)