sanalcı oldu bunlar kiki çocuktan beter adamlar topanınca bile oyunun muhabbetini yapıyolar asıcan bunları sakın senide buluştırmasınlar hulusi abi:D:D:D:D dikkat et vürüs gibi bunlar
sanalcı oldu bunlar kiki çocuktan beter adamlar topanınca bile oyunun muhabbetini yapıyolar asıcan bunları sakın senide buluştırmasınlar hulusi abi:D:D:D:D dikkat et vürüs gibi bunlar
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
bızı bılıosun kikim hep adrenalin sanal manal yok ole
biri bizemi seslendi selam millet gelin sizede gemi alalımmmm
yok kardeş biz motordan başka bişe binmeyik gercek hayat varken
bide beni deniz tutar almıyalım ben karadan başka yer ayak basmam
sizi sanal cılar sizi
hoşgeldin kardeş sefalar getirdin
Ne zaman toplanıyoruz miLLet
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
en yakın zmanda hafta sonu bizim bebeler anca duyar:D
caka hoş geldin bnde motor olsa gelirdim.fakat daha yaş gelmedi
Red gerçekten güzel çalışma olmuş.Bu arada adaşız
[b][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyim[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]lisin[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]li [/color][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyiz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]siniz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liler[/color][/b]
beni unutmayın ben buralardayım ödemeli arayabilirsiniz
Yarına görüelim arkadaşlar uygunsa ya da beraber fuara gecelim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
benim için problemyok tuncay abi fatura yazmasın die benim telde herkese ödemeli atrsan böyle dillere düşeriz işte:D:D:D:Dkardeşini rencide ediyosun eray kikimide alırız hoba kopartır o bizi::D:D:D
zaten kikimden baska benı dusunen yok helal olsun lan sana kikimsin
Hulusi abi duyduğuma göre seni fuara almıyolarmış.Kameralara bi bakmışlar tüm mankenlerin yanında bi adam.Hemen kimlik taraması yapımışlar sonuç " Hulusi Triyakioğlu".Her yerde afişin asılmış bu adamı içeri sokmayın diye .
[b][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyim[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]lisin[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]li [/color][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyiz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]siniz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liler[/color][/b]
almazlartabi bizimgibi eski yakışıklıyı sizingibi gencler öle bakarlar cunku bi icratyok neyse yazdım deftere alırım ben bunun intikamını
noldu yine öldü MOTO 41
Zaten Ben gelince bu Topic e bişiler oluyo.. Cıkmamalar görüşmemeler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yawrum seni kaç akşam çağırdım ben gelmedin sen yok yemek yicem otogaa gidicem yok öle yok böle yanından geçiyoz korna basıyoz selam vermezsin sonra laga luga yaprsın:D:D:D:D
uLan görsem durmaz mıyım Uygunsuz zamanlarda çağırmasan gelirdim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)