gecmişolsun racer man kardeş allahbida göstermesin takmakafana sende bişey yoksa makina olur dert etme sen onu nosmana ver haleder askere gitmeden buarada kışgeldi kimse gözükmezoldu gerci gecen akşam emirvakiyaptık bazı arkadaşalra sanal dunyadan cıkıp buluştular
kikim geçmiş olsun hayırdır ya benim nie haberim yok ???????????????????
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
hepınız saolun bı ara anltırım allah kımsenın basına wermesın
kiki geçmiş olsun naptın yaa Allah korudu desene
[B][B][COLOR="Red"]''ŞAMPİYONLUK Şampiyon Olamamak İçin Ne Kadar Neden Varsa Üstesinden Gelebilene Verilen Bir Sıfattır''[/COLOR][/B][/B]
ya melih abi yazma sen şusiteye bu ne ya nezaman enson sen yaz topic kitleniyo bi uğursuzluk var sende sen yazınca kimse yazmıyo:D:D:D:D:D:D:D:D:D
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
geçmiş olsun kiki iyi bari sana bi şey olmamış allah bi daha göstermesin
gencler kikilerım toplanıonuz botanıkte benı aramıonuz ok yanı oldu boyle cok bozuldum
kim toplanmş nerde olum beni fabrikadan arıyo adam lar işbırak geldiye batoniye seni niye unutularki neyse başkaakşam kısmetse bende gidemdim gece vardiyasındaydım
Ben şubatta geleceğim arkadaşlar ; 1-2 sinde ordayım toplanalım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
TDM 850 motorunun granajlarının boya aşaması
Boya atılmış görüntüleri
Verniklenmiş görüntüleri
İyi seyirler...
chems_41@hotmail.com /0532-5574400
CEM KARAÇETİN
KOMORK Başkanı
TEŞEKKÜRLER...
Üstadım ne kadar güzel bir çalışma olmuş. Eline sağlık..
hocam gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık bu arada arkadaşlar benide alın [Kocaeli-MT] ye ben Kandıra dan Anıl Yüksel hepinie selamlar bu taraflara gelirseniz kerpe filan pm atın yolda size bende katılırım
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Güzel çalışma .. emeğine sağlık .
ancak benim kocaeli mtye girme amacım farklı .. yaa arkadaşlar ben hafta sonu bi iki gün kadar kocaelide kalacağım ucuz kalacak yer lazım bana ama öyle çokta dandik bi yer olmasın arkadaşımda gelebilir. iki yıldızlı seka bile doksanbeşlira istiyor ..
Bana uygun bi yer söyleyin özelden yazarsanızda olur ..
Bide bu parkın üstüne günlük kiralık apart daireler var imiş ne dersiniz ..
Motosiklet sitesine özel bi sorunu yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ancak yardımcı olursanız mutlu olacağım ..
nerdesınız sız yaa ınsan arada bı de olsa yazar suraya bıse
ben burdayım kardeş sen nerdesin gözükmüyon bizinkiler nerde olcak sanal alemde dir garanti buyumediler neyapsın lar abisi gerci bende gözükmüyom ortalıkta malum işler karışık biraz hafta sonlarıda dolu kimseyle görüşemiyoz bayadır buradan herkese selamlar
eywallah hulısı abı bı tek adam sen cıktın bak cewap bıle yazmıolar
abi grenajı boyamışsın önce matmış nasıl parlaklaştırdın onu ?
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)