aynn kanka gidicem
aynn kanka gidicem
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
kikicim nereye gıdıon kı
şimdiden anlaşalım Güle Güle Osman konusunu ben açıcam
[b][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyim[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]lisin[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]li [/color][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyiz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]siniz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liler[/color][/b]
sen bu kafayla gidersen askere zor alırsın teskere
[B][B][COLOR="Red"]''ŞAMPİYONLUK Şampiyon Olamamak İçin Ne Kadar Neden Varsa Üstesinden Gelebilene Verilen Bir Sıfattır''[/COLOR][/B][/B]
nie ne varmış kafamda rahat olduğum içinmi
hem bi insan arar sorar kardeşlerim nasılsınız die biz aramasak kimsenin arayacağı yok unuttunuz valla sizinde tuzunuz kurymuş
osman bılıosun zaten yaz motorcusu bunlar kiki oyun da war ntte cıkmazlar bız yıne kafamıza gore boswer
aynn kiki relaxs:D
kocaeli mete nerdesiniz yahuuu
burdayız biz yaz motorcusuyuz yazın çıkarız piyasaya
ee vatandaşlar izniğe gidiyodu yaz motorcuları:D:D:D kışın karda:D:D: yalan oldular:S:S
kocaeli mt olarak heralde fuarda buluşacaz...bi yer belirler orda tanışırız artık
İnş. . Bu aralar Hulusi abi kayıp gören var mı ??
[b][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyim[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]lisin[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]li [/color][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyiz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]siniz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liler[/color][/b]
hulusi abi kayıp olurmu içimizde en online olan adam be o hulusu abia rtık fuara gideriz soner kardeş inş orda buluşuruz
" TDM 850" çamurluğundaki çatlat onarımı ve boyası.
Çamurluk bitti ve verniklendi.
Arkadaşlar kırık granaj, çamurluk tamir ve onarımı veya bu parcaları boyatmak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim.Tamir ve onarımı + boyama işlemlerini bizzat kendim yapmaktayım.
chems_41@hotmail.com / GSM:0532-5574400
CEM KARAÇETİN
KOMORK Başkanı
TEŞEKKÜRLER...
Eline sağlık güzel olmuş..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
tşkr ederim.
CEM KARAÇETİN
KOMORK Başkanı
TEŞEKKÜRLER...
Sende benim gibi evi atölyeye çevirmişsin . Fakat güzel işçilik eline sağlık
cbr 125 R
Gezdim Gördüm Yayınladımhttp://akira-berk.blogspot.com/
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/index.htm
Çok güzel olmuş gerçekten. Ellerinize sağlık..
gayet güzel olmuş eline sağlık bende geçen gün benim çatlakları onardım gayet ii oldu
takım taklavat olduktan sonra herşey olur senin ekipmanlarda salam mış:D:D
guzel deıl 10 numara olmus
kikicanlar zaten bı kaza atlattım ben de bıse yok ama motor da bıraz war ben kaldırdım sımdılık makınayı sımdııse kikimin artcısı olmayı dusunuorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)