aaaaa sanal alemdekiler yazmayı unutmamış meraba nasılsınız acaba:D:D:D
aaaaa sanal alemdekiler yazmayı unutmamış meraba nasılsınız acaba:D:D:D
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
15 tatilde geleceğim OSMaN Ama 1 hafta tatilim var ; sonrasında BüT ler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
gel yawru gel bakalım sen gelince belki sanaldan çıkarlar:D
ahhhh biri kafama taşmı attıııııııııı
ne atması bi kamyon taşı yıktık tepki yok kardeşim
kamyonu bırak hatta tır
aynn kiki bunlar iyice kopmuşlar diyorum başka bişey demiyorum yaza anca ayılır bunlar
yaza kadar bıkarsak bırakırız oyunu yoksa valla sonumuz hiç iyi değil
[B][B][COLOR="Red"]''ŞAMPİYONLUK Şampiyon Olamamak İçin Ne Kadar Neden Varsa Üstesinden Gelebilene Verilen Bir Sıfattır''[/COLOR][/B][/B]
sen o pcyi sat sat en iyisi anca öle kurtulursun yoksa kafayı sıyırcanız
yaaa kikim bunları bırak sen alayı pc'de kendını kaybetmıs bız kendı kafamıza gore biker boys takılırız
kışlık moda geçtik oglum ne zaman motora binsek hastalanıyoz kedi gibi soba başında kedi yumak la biz pcyle oynuyoz
kedi yumak bzimkiler pc puhaha yazmotorcuları sizi
nerde bu kocaelililer ...bütün il grupları geziler düzenliyor buluşmalar tanışmalar
organize ediyolar bizde yani bu kocaelililerde yokmu yaw..bizde düzenleyelelim
bi buluşma tanışma falan..yada varda benimmi hiç haberim olmuyo ..
Kocaeliden pek fazla kişi yok heralde..
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
ya kocaeli liler var ama kimse girmiyoki senede 3 5 kere anca soner kardeş mesela ben senin ilkdefa uzun zamandır yazdını görüyorum 6 7 kişi biz döndürüyoruz siteyi paso komork ta açılınca böle oldu yoksa biz geziler düzenliyoruz ama sizin haberinz olmamış 42. sayfada gezi fotoları vidyolarmız var maluk kışın o kadar canlı olmuyo ama siz isterseniz gezebiliriz tamer kardeş sende hoşgeldin katılımcı olursak tanışırızda gezerizde toplanalım bi akşam fark etmez hem tanışmış oluruz çayımızı çorbamızı içersiniz canlandıralım siteyi
kocaeli motosiklet kulübüde varya(komork) bende oraya üyeyim ama gene buraya devam arkadaşlar hadi toplanalım bigün
41 arkadaş olurmu ya ben herzaman bakıyom kocaeli il grubuna haraket omayınca bende napıyım kapatıyom sayfayı..bigün beklerim benim dükkan gebze merkezde gitar magzam var ama tabi bende gelicem karamürsele nasip olursa.ayrıca ben şu komorka üye olamıyom
tabi gidip gelegele tanışıcaz komork sayfa yapım aşamasında olması lazım ondandır gerçi bende olamamıştım o siteden bi arkadaş bişeyler yaptı oldu
anladım bigün bi buluşma ayarlayalım görüşelim yaw kocaeliler olarak..yeni bi topik açarız
olurya buluşalım tabi ama yeni bi topik aççarsz kocaeli yeniden dağılcak mt nin en canlı topiği idi kocaeli mt ama kork açıldığı için tüm kocaeli orada :d
Osman askere giidiyin mi len
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)