Yeni yıl dileklerini ileten Adana,Antalya ve tüm dostların yenı yılını bizde kutlar sağlık mutluluk ve dünyada barış getirmesini dileriz.
Yeni yıl dileklerini ileten Adana,Antalya ve tüm dostların yenı yılını bizde kutlar sağlık mutluluk ve dünyada barış getirmesini dileriz.
üssü var,üstü yok
karamürsel darkorbit bağımlıları kurtarma federasyonu
lütfen sanal alemden gerçek hayata dönün:D radyasyon uyarısı siazi kaybetmk istemiyoruz
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
sen süpersin osman
:d:d:d:d:d:d:d:d:d
önümüzdeki hafta sonu bende sizi unutçam görürsünüz bak çökerçem o oyunu :
al bi uzay gemisi takıl peşimize benim gemi 380 yapıyooooo 600rr la yetişemezsin
benim sanall işim yok abi ben gerçek yayatta 100 le gidim sanalla isterse 500 le gidim gene istemez needfourspeed de bende 420 yapıyom modifiyelide ama yetmiyo ekrandan :D:D:D ama istersen ben senin gerçek hayatta hız ve öfke duygularını tavan yaptırayım unutma o geceyi azraille kanki oluyodun:D
şimdi soruyom sanal 380 mi yoksa gerçek 230 mu yırtar yemin ederim ağlatır:D sonra sanalda heycan olmaz tutuncak yer aramazsın gerçekte öle dill
cevap:gerçek 380
heyy dostum sen yaşamıyosunn
Oyunlar moyunlar noluyo buralarda Hani hani gezmiyo musunuz ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ya çako sorma bu adamlar paso sanal takılıyo yediler bitirdiler kendilerini
Hadi karda çıkıp gazlıyacak Rider'ci yokmudur.Nerde Endurocular?Croscular vss.
üssü var,üstü yok
biker boyz ben varım gazlayalım istediğin yere :D
yaşım gelsin 3 ümüz takılırz abiler bni bekleyin
ula bi 18 olamadık gitti 3 sene geçmez be Osman abi git gel yarısı gider 1.5 sene beklersiniz artık
[b][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyim[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]lisin[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]li [/color][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyiz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]siniz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liler[/color][/b]
cem beklemeye gerek yok ben senden ufakken motor vardı alıştır babanı artık ama sen 18 e ille gircem dersen biz seni gene bekleriz
yok abi ceza meza uğraşamam . 18 gelsin bizim küçük motorla teker le geçicem sizi görürsünüz 18 e girdiğim gün gibip direk ehliyet sınıvına başvurcam
[b][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyim[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]lisin[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]li [/color][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyiz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]siniz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liler[/color][/b]
önce iki tekerle geçicen sonra tekerle geçersin cem basamak basamak :D
Görürüz bakalım .babam çıldırtıyo zaten beni.35 ten önce motor yok sana diyo .Çok çılgın mışım
aynn çako senin gençliğin gibi
hey millet sanal alemden sevgiler hepinize...
[B][B][COLOR="Red"]''ŞAMPİYONLUK Şampiyon Olamamak İçin Ne Kadar Neden Varsa Üstesinden Gelebilene Verilen Bir Sıfattır''[/COLOR][/B][/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)