arkadaşlar meraba ben çenesuyundan berkant gezi olursa bende katılmak isterim görüşmek dileğiyle
arkadaşlar meraba ben çenesuyundan berkant gezi olursa bende katılmak isterim görüşmek dileğiyle
bi süredir bağlanmıyodum, öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...
abant a gezi düşünen arkadaşlar bence abantla oyalanmayın direkt gölcük'e(bolu) gidin cennet gibi bi yer,gitmek isteyen ark.lara tarif edebilirim,bolu da ewim war belki beraber gideriz,
daha önce de denedik ama yok gezi falan olmuyo bizim grup çok uyuşuk...!!
iki hafta önce tek başıma maşukiye ye gittim,gezdim tepeye çıktım,çok güzeldi.yolları da çok temiz asfaltlamışlar tawsiye ederim gidilesi bi yer.
geçen hafta da çınarcığa gittim,gezdim,güneşlendim yüzdüm o da çok keyifliydi,yalnız yalova dan sonra çınarcık yolu biraz mıcırlı dikkatli olun.
gezi fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sewinirim,istekli arkadaşlar olursa beraber gidebiliriz...
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
18 haziranda da biz gittik masukiye-kartepe-kuzuyaylaya..gezi resimleri :fernando adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16466
keşke burdan duyursaydık..ama haklısın kocaeli mt (bizler) biraz uyuşuğuz geziler konusunda pasifiz..bizim gezi de adapazarı mt nin gazlamasıyla oldu...
Bende Burdayım benide unutmayın :d haydddiii basttırrrr haydiii bastırrrrr aLeminnnn kralııı geliyorrr geliyorrrr!!!
ana memleketim MT (karamursel )varmış haberim yok...
evet bende buradayım artık..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
vedat kaya adlı üyeden alıntı
Welcome Of the Mt [Kocaeli ]
arkadaşLar Pazar Sabahı İstanbula gelmek isteyen varmı ?
Selam arkadaşlar biraz geç oldu ama bende Gebzedeyim...
Aaa arkadaşlar neredesiniz..?
Saygılarımla...
Nerdesiniz millet ya hareket hareket
[COLOR="Red"][B]Sevmek aldatmaksa durdurun dünyayı inecek var...[/B][/COLOR]
selam kocaeli mt ben istanbuldan emre izmit kefkendeyim yokmu buralara gezi istanbuldaki arkadaslardan uzak kaldım önümüz pazara kadar buradayım sizleride görmeyi isterdim herkeze selamlar.... su cok güzel gelin mangala hade...
arkadaşlar büyük ihtimalle hafta başında sizin oraya 2.el bir motosiklet almaya geleceğim bana motoru gösterebileceğim usta konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba?
eskişehirdenmi geleceksin? alacağın motosiklet ne marka ? izmitte, bulvarda bikaç tane motosiklet tamircisi var...oraya gosterebilirsin...
evet eskisehirden geleceğim alacağım motosiklet kanuni tiger bahsettiğin yerlere gideceğim ilgin için teşekkürler
Merhabalar;
Captain Future dostum sen Keeway SuperLight 150 için bişeyler yaptınmı vites dişlisi değişimi gibi bazı olaylar var sanırım forumda yazmışlar.Bende bu motorda nedense halen kararsızım alma konusunda...
Saygılarımla...
Açıklamaların için saol dostum.Bu sorun bir kaç kişide daha mevcut ama çoğunda yokmuş sanırım. inşallah en kısa sürede bu motora sahip olurum ve sorunsuz kullanbilirim.Artık 2007 modelleri bekliyeceğiz. :D Tekrar verdiğin bilgiler için teşekkür...
Saygılarımla...
selam dostlar gölcükte oturan kimse varsa tanışmak isterim şu an ehliyetim yok ama ağustos sonu alıcaz inşallah korkudan maşukiyeye bile gidemedik polise yakalanırız diye
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Forum Sayfalarında sorulan sorulara anlamsız cevaplar veremezsiniz.. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. Bu tarz mesajlara devam edildiği taktirde yollanan mesajalr moderatorler tarafından silinecektir. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror **************
Arkadaşlar gölcükte kimse yokmu. paradoxx arkadaşımız tanışmak istiyor...
Saygılarımla...
gölcükkk-d.dere
uzun bi aradan sonra herkese mrb,
çok süper bi tatil yaptım
önce d.dere-çorlu-d.dere
ardından asıl tatile...d.dere-altınoluk-çanakkale-asos-altınoluk-asos-altınoluk-d.dere toplam 1500 km detayını we fotolar yakında...
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
izmit-karamürsel-iznik-adapazarı-izmit yaptım bugun.
resimleri hazırlayıp gezi bölümüne ekliycem.
Edit:
Ekledim arkadaslar;
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20793
==============================
==============================
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)