H.g ferdi_fd
Biz babamla gittik bu pazar botaniğe yetişemedik Hulusi abi ye.Sizide çağırmadık motor yok diye
H.g ferdi_fd
Biz babamla gittik bu pazar botaniğe yetişemedik Hulusi abi ye.Sizide çağırmadık motor yok diye
aaa cehm çağırsanıza dosluk sade motor üstünde olmaz biz gelirdik sanki bende şuan motor var
orhanabi bizim elimizden kurtulurmu hele şu parçalarda bi gelsin bakalım o zaman tammdır iş
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
ya osman bizim gandide oturduğumuz saatlerde onlarda botanikteymişler şansa bak bi gün oraya gitmeyelim dedik onlarda ordaymış
[B][B][COLOR="Red"]''ŞAMPİYONLUK Şampiyon Olamamak İçin Ne Kadar Neden Varsa Üstesinden Gelebilene Verilen Bir Sıfattır''[/COLOR][/B][/B]
ben sana gidelim dedim sen gelmedin ora yürümek zor geldi sen benim dedimi yaptınmı
ooooo gençler muhabbet o bıcım bakıyorum tabı bızı ne arıyan war ne soran buldunuz kikilerinizı ayıp oluyo ama bense yıne (hayata kustum) 12.8 calısıorum
kiki sen bizim gönlümüzde hayata barışık bi şekilde yaşıyosun unuturmuyuz seni
offf off 12/8 çalışılırmı bee..millet gezerken sen git uyu millet uyurken sen git çalış olacak işmi bu bea..
[B][B][COLOR="Red"]''ŞAMPİYONLUK Şampiyon Olamamak İçin Ne Kadar Neden Varsa Üstesinden Gelebilene Verilen Bir Sıfattır''[/COLOR][/B][/B]
tüzü kuru olan arkadaşlar calışanlarla uraşmayın zaman gelir devran döner oangöre sen üzülme kardeş biz seninyerinede gezeriz nabıyonuz genclik iysiniz bakıyom mekandeyiştiriyonuz boyuna yurumek size yaramamış
tabı gec dalganı melih abi hanı biz kiki^ydik eywallah hulısı abı bı gun benımde sansım doner bak sımdı 22 gun ızıne cıkacaz oldumu ben sımdı susuyorum rr'm konuscak kendınıze ıı bakın allaha emanet
valla kiki şaka maka iii yattın hee ne bu tatil üstüne tatil...
arkadaşım bu kırizde netatili resmen surunuyoz adı tatil yazın versenizya butatili işlerine gelmez cunkü işvar kırizoldumu tatil benböyletatilin bozmucam azımı neyse bizm tatilde yılbaşında gözüküyo kıştageldi neysi alalım 2 şermetre zincir karzinciriyapar öylegezeriz
tabi motoru olanlar döktürmüş gene biz motorumuzu yaptıramıyoz ya ama olsun siz geziyi düzenleyin ben motor bulur gelirim
arkadaşın biri RR leri konuşturuyor bende askerden gelim beraber konuştururuz kiki :D
ayıpsın osmanım sanamotormuyok senönce askerde reoları konuştur sonra rr leri konuşturusun torun buarada şafakkac saymayabaşladınmı saymıyosan bilelim
Osman ; Sen gidemezsin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ne şafağı abi ya takmıyorum bile relax
takmatabi askerlikdedin vatan borcudur gitmeye korkan vatansızlar utansın sengenede takma kafana kasktan başka biz senigötürürüz askere motorlar eşlinde
eywallah abim saolun
benisizler yarattınız falan dermişim:D
kiki ne demek al benın rr'ı konustur baskaları sussun sen rahat takıl ben senı ezdırmem kiki'yiz oyle deılmı motoru olmyanlar utansın en aznından bozukta olsa senın bı rr'ın war
eywalah kikim saollasın
rr osman gıdınce goruruzz 2 4 nobetınde senı:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)