melih kardeş nasılsın bakıyorum kadroyu genişletiyosun yenikatılan arkadaşlar hoş geldiniz dogruyerdesiniz gözünüzde farınızda acıkolsun kocaeliler
uLen Yarın gidiyorum ; bir görüşemedik yahu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
pazar günü hava tahminen güneşli olacakmış.şimdi saat 23:00 dışarı baktım gökyüzü yıldızlı.sabah ola hayrola. canım bir iznik yolu yapmak istedi .bir imren köftesi yesek fenamı olurdu?
orhan kardeş sen de iyi alıştın köfteye neden olmasın olur tabiki havagüzel olursa
ooohooo iki gü giremedik coşmuş burası yaw ethemm76 kardeş sende hoşgeldin aramıza artık senide toplantılarda görmek bize mutluluk verir
orhan abi köftelerin tadı damağında kaldı dimi
bi kaç pazardır hava güzel ama paslaşamıyoruz bi türlü hernese önümüzdeki pazar güzel olursa hava artık ben sizi toplucam gelmeyen olursa kapıdayım ona göre:D:D:D:D
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
oooo nos osman sen samısın nerdesinbe kardeş seni göremezolduk
abi sorma motorumuz bozuldu ya kimse arayıp sormaz oldu artık:D:D:D melih abi hariç arıyo saolsun
tabi bu arada sizide unutmamak lazım tuncay abi mustafa ve hulusu abi saolsunlar bayramdada geldiler seyrandada cenazedede hatta tuncay abi cenaze sökmeye bile geldi:D:D:D:D:D
hayırdır motora ne olddu .. Bende pek bu aralar dışarı çıkamıyorum ,
cbr 125 R
Gezdim Gördüm Yayınladımhttp://akira-berk.blogspot.com/
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/index.htm
selam millet ben geldim
ben ferdi aranıza yeni katılıyorum karamürseliyim görüşme dileklerimle iii akşamlar
debriyaj balatası sıyırdı bakalım yarın halledicez onu
aramıza hoşgeldin fd__fd
çin motorlarının en büyük hastalığı bu heralde debriyaj balatası sıyırma olayı...
[B][B][COLOR="Red"]''ŞAMPİYONLUK Şampiyon Olamamak İçin Ne Kadar Neden Varsa Üstesinden Gelebilene Verilen Bir Sıfattır''[/COLOR][/B][/B]
ferdi kardeş aramıza hoşgeldin
,hehe debriyaj balatası deilmiş şanzıman dişlileri kırılmış merkez milleri bozulmuş ikiside şuan tek çare parça beklemek
Ah Ferdi ; Bi tanısamadm Seninle ; O kadar da N'osman'a söledim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
oLum kimse gelmeyince ikimiz mi bulusacağız Biz zaten beraberiz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ferdi arkadaş hoşgeldin aramıza yazılarını ufak harfle yaz ceza yazarlar ona göre olum nos osman ne etin makinaya olum şu cin conun karıştırmadık yerini bırakmadın cerahmısın sen işallah askeregidince seni bakımcı yaparlar bol bol tamiryaparsın bende senin gibiydim tamirci yaptılar askerde
hoş geldin ferdi_fd .bakıyorum karamürsel ekibi süper in aşağıya botanike iç çayını yap muhabbetini.
bu arada cakalaz arkadaşımada selamlar bir türlü tanışmak nasip olmadı.
haftaya pazar hava güneşli olursa bir program yapalım.ne dersiniz.
osman geçmiş olsun .motoru fazla zorlama .nasıl olacakmı tamiri.
tüm ekibe selamlar sevgiler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)