Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Tüm kocaeli mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Sevgılı Mt Kocaelı Lı Arkadaşlar Bırlık Ve Beraberlıgımızı, Kardeslık Ve Dostlugumuzu En Sıcak Sekılde Hıssedecegımız Mubarek Kurban Bayramınızı Tebrık Eder, Size Ve Ailenize Hayırlara Vesile Olmasını Cenabı Allah'tan Dilerim...
[B][B][COLOR="Red"]''ŞAMPİYONLUK Şampiyon Olamamak İçin Ne Kadar Neden Varsa Üstesinden Gelebilene Verilen Bir Sıfattır''[/COLOR][/B][/B]
OSMaN ; Bayramın 4. günü bulusuyoruz değil mi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
benim için fark yok bana her zaman uyar 4. günü hep beraberiz
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
millet bu akşam botonikteyiz hepinizi bekliyoruz bu akşam bulaşmak dileği ile görüşürüz
Ne botaniği ; Kaçta
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yarın bende gelebilirim büyük bi ihtimal nerdesniz ne yapıyorsunuz ?
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
arkadaşlar 4. günü botonikteyiz siz karamürsel sahilde gelirseniz bizde çok sevindirmiş olursunuz biz sizi karşılarız gelicekseniz yazın ben pm den telimi yollarım yada msn mi kaydedin haberleşiriz biker_boy_41@hotmail.com
Arkadaşlar Rize den kalktım Geldim Hade büyük bi bulusma yapalım Biz Osman ve arkadaşlarla hemen her gün bulusuyoruz Bugün de Botanikte oluruz sanırsam
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Nice nice mutlu bayramlara...
Saygılarımla...
MaRaNtZz kardeşim sen karamürselli deilmisin motorunu 2 ay önce falan aldın galiba bu akşam senide bekleriz
Osman MSN e baksana oLum Hade yalowa ya gidelim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
artık çokkkk geç cnm
wayy be bayramda bitti...tatilde bitti...
[B][B][COLOR="Red"]''ŞAMPİYONLUK Şampiyon Olamamak İçin Ne Kadar Neden Varsa Üstesinden Gelebilene Verilen Bir Sıfattır''[/COLOR][/B][/B]
Slm Beyler.. Ben cbf 150 kullanıcısıyım.. Doğma büyüme Karamürsel' deyim. 76 doğumluyum. Evliyim. İzmit yönü çıkışında, kapalı spor salanu civarında ikamet ediyorum. Hava müsait olduğunda ara sıra çarşı vs çıkıyorum. Subaşı Köyünde dayımın oğlunda da cbf 150 var. Bazen onunla beraber ufak tefek geziler yapıyoruz. 81 doğımlu Kardeşim var. Oda aktif olarak kullanıyor. 3 ümüzde de a2 var. Uzun yol yapmayı seviyorum. Karşılaşırsak selamlaşalım..
ethem kardeş aramıza hoşgeldin bizde karamürseldeyiz..burda yaklaşık 7-8 kişide motor var..bu topic i incelediysen yaptığımız gezileri görmüşsündür..biz çoğunlukla botanikteyiz senide bekleriz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)