ULan oSman ; Havalar cok yağıyor burda be
ULan oSman ; Havalar cok yağıyor burda be
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
artık kaş geldi napalım
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
osman kardeş zincirleri hazırla biz kışında bineriz bizmicin kış yamur farketmez yetrki niyeti bozalım dimi
valla abi doru diyon ama ben sprey yağ kullanıyorum çok iiyi arada bi fıslatıyorum oluyo gerçi oda bitmiş almak lazım ii bişey tavsiye ederim hem jantlara lekeda yapmıyor
Sen gel karadeniz deki yağmuru gör sonrasında görürüm sizi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Osman değil sprey yağ yağ bidonunun içine sokup çıkarsan fayda etmez pas yapar gene bir yerler..ama hayabusan olsaydı 17 000 km de bişey olmasdı...anladın sen onu...
[B][B][COLOR="Red"]''ŞAMPİYONLUK Şampiyon Olamamak İçin Ne Kadar Neden Varsa Üstesinden Gelebilene Verilen Bir Sıfattır''[/COLOR][/B][/B]
bak benim hayabusaya 17 000 de daya yepiz yeni:D:D:D:D:D:D:D:D:D
naptın topladınmı motoru osman gerçi 600 f varken elinide sürmessin ya..)
ARKADAŞLAR KOCELİ GURUBU OLARAK FACEBOOK TAKİ YERİMİZİ ALDIK HEPİNİZİ BEKLERİZ http://www.facebook.com/groups/edit....id=35740443438
[B][B][COLOR="Red"]''ŞAMPİYONLUK Şampiyon Olamamak İçin Ne Kadar Neden Varsa Üstesinden Gelebilene Verilen Bir Sıfattır''[/COLOR][/B][/B]
Bi face book eksikti zaten
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
eksikti tam oldu heryerde yerimizi alalım..bi sitemiz eksik onuda yapsak hiç fena olmazda üye sayısını artırmamız lazım birazcık
melih abi facebooktaki sayfayı aç yeni üye gaydı yapacam
kocaeli mt haftanın bi günü hep beraber toplanalım muhabbet sohbet ortamı yapalım bi mekan belirleyelim gerçi biz genelde botonikte takılıyoruz ama hep beraber toplanalım ne dersiniz
evet ya bencede bu günlerden sonra gezi falan yapamayız..bare haftanın bir günü toplanalım bir mekan belirleyelim..
hava güneşli :-) ne yapıyonuz bakalım ... Birhafta yazdık hadi ama fikir yazın
cbr 125 R
Gezdim Gördüm Yayınladımhttp://akira-berk.blogspot.com/
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/index.htm
deniz abi bana her yol uyar nereye istersen gidebiliriz
size iyi gezmeler. Biz gelemiyoruz
---
Osman abii snn kaskın gırmızısından aldım
ooo hayırlı olsun cem bu arada bizde bi yere gidemiyoruzzz
biz istesekte gelemeyiz motor yok
niye ne oldu motora hayırdır
arkadaşlar biz termal yapıyoz gelen varmı
1 saat içinde yola çıkıyoz
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)