mesaj iptal edilmiştir
mesaj iptal edilmiştir
cbr 125 R
Gezdim Gördüm Yayınladımhttp://akira-berk.blogspot.com/
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/index.htm
şu güzel havayı kaçırdık ya ona üzülüyorum herkezin bu gün işi çıktı bi termal keyfi yapamıcaz
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
aynen öle ya havada çok güzeldi ve belkide son güzel pazardı..kısmet artık başka pazara inşallah..ama ayrı kalmıcaz bu akşam gene mekandayız..herkezi bekleriz...
[B][B][COLOR="Red"]''ŞAMPİYONLUK Şampiyon Olamamak İçin Ne Kadar Neden Varsa Üstesinden Gelebilene Verilen Bir Sıfattır''[/COLOR][/B][/B]
abi bende ordaydım sizi göremedim
osman nasıl görmedin e yuh sana...koca sahilde gecenin bi vakti mangal yakıp balık yapan deli kaç tane varki..uzaktan görsen demen lazım aha işte bizim deliler....
[B][B][COLOR="Red"]''ŞAMPİYONLUK Şampiyon Olamamak İçin Ne Kadar Neden Varsa Üstesinden Gelebilene Verilen Bir Sıfattır''[/COLOR][/B][/B]
Osman gelmiyo musun oLm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çako olum bayramdan sonra niyetim var inşallah görüşücez
calamity 600f aldın bizi tanımazsın
Kim 600 F almıs ? Osman F mi aldın len
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
tamm abi o zaman artık bensiz gezi yaparsınız siz beni unutmuşunuz bile ama bende öele bi durum söz konusu deil
tango 41 tanımam tabi akşam egzz yaptım duymadınmı geçerken bopotonikte maaların altında bi kaçkişi vardı ama sizmiydiniz bilmiyorum biri melih abiydi galiba arkadada sen vardın:
oLum cevap versene bana
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
moto 41 neler oluyo orada gündüzlerbiti gecemi takılıyonuz bende diyom batonikte yangınvar dumantutüyo nabalım buhafta gidemedik malum evliyiz izinkagıtlarını bu hafta imzalatamadık işallah başkahafta gideriz üzülmeyin motorcu dediyin yamur camur kar korkutmaz bizi zincir takar gene gideriz
abicim gece mekan belli bi kaçtane bizdede var izin kağıdı alamayan olsun arada bi kaçın siz ama hanımdan korkmayan allahtanda korkmazmış bi abimiz öyle der
çako yok kardeşim ben almadımda yakın bi akrabam aldı arada biniyoruz işte o pek bilmiyor
O zaman Gelmek lazım oraya desene
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben bu sözleri sizden evlendikten sonrada duymak isterim..ozaman görücez bakalım şimdi hayat toz pembe tabi konuşursunuz.....
abi sana bişey deyen yokki yarası olan gocunur:D:D:D:D:D:D:D:D
Evlensek de beraberiz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bi laf vardır bizim köyde ''bekar adama karı boşamak kolaydır diye''...)
abi sizin köy neresi sarıkum mahallesimi
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)