evet arkadaşlar yarın saat 11:00 de KARAMÜRSEL den hareket edilecektir..toplanma yeri olarak bizim evin önü herhalde herkeze uyar ordan sırasıyla diğer arkadaşlar yol güzergahı üzerinden alınarak yuvacığa devam edilecektir...
evet arkadaşlar yarın saat 11:00 de KARAMÜRSEL den hareket edilecektir..toplanma yeri olarak bizim evin önü herhalde herkeze uyar ordan sırasıyla diğer arkadaşlar yol güzergahı üzerinden alınarak yuvacığa devam edilecektir...
nerde bu millet yaaa
beyler ne yapıyoruz
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
ilk çalışmam umarım beğenirsiniz
arkadaşlar bir aksilik olmazsa yuvacıka varım.beni gölcükten alırsınız yerimi hulusiye bildireceğim.daha sonra komorkun ulaşlı saklı gölde mangal partisi varmış ziyaretlerine de geç olmazsa gidelim diyorum.herkeze selam
jehm derslerini işallah bitirmişsindir yarın yuvacıka gideceğiz.hazır ol.
melih abi işini biliyosun seni hazır ewden alacaz gene :D:D:D:D yarın hayırlısıyla görüşmek üzere saklı göle dönüşte uğrarız inşallah
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Merhaba arkadaşlar ; napaysınız bakayim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ooo çako napalım bak bu pazardazda yuvacık yaptık sen nerdesin
tekerinize sağlık arkadaşlar ama dikkat (teker noktalarını iyi seçin) bu arada ben tekirdağdan katılıyorum (eski bir karamürselli)
çalışmalarınız ve videonuzu tebrik ederim çok güzel olmuş başarılar dilerim
oo serdar kardeş sende aramıza hoşgeldin...
serdar sitemize ve aramıza hoş geldin...melih
hoşbulduk amcaoğlu özledim oraları bayramda inşallah görüşürüz
hoşbulduk melih organizasyonu sen yapıyosun galiba hayırlı olsun
yuvacık faaliyetinden yeni haber aldım, bizde iki arkadaş iznik turuna çıktık bu haftasonu karamürselden (ilk uzun yol deneyimimiz oldu bu arada) bir dahaki faaliyetlere bizde katılmak isteriz
bu arada aldığım duyumlara göre bu karamürsel civarlarında kanyon varmış bi arkadaş tavsiye etmişti buranın neresi olduğunu bilen var mı?
arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bidaki gezimize sizleride bekleriz melihcim neoldu resimler calışmalarını dört gözle bekliyoz ama buakşam yorulmuşundur dinlende atarsın cokgüzeldi buhafta işalah bidaki haftayada senin yeni makinayla kısmetse katılırsın hepinize hayırlıakşamlar
orhan abi resimleri gönderdi denizdende videoları alıp degerlendirecez selamlar
lets go 1000 rr görelim artık bayramda bekliyoz
bethesda hoş geldin arkadaşım
bakalım kardeşim kısmet çalışmalar tam gaz devam ediyor
bethesda arkadaşım teşekkür hoşbulduk
Yuvacık gezisinin video ve fotoğrafları çok güzel çıkmış
Kısa bir bölümünü buraya eklerim fakat biraz vibrasyonlu bir video olmuş , eee yol hali seyredince anlarsınız
http://akilli.tv/video/268331/yuvacik-KMT.aspx
cbr 125 R
Gezdim Gördüm Yayınladımhttp://akira-berk.blogspot.com/
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/index.htm
hulusi abi kolaymı adam 148+1 RR de artçılık yaptı uğuşmuştur artık bi kaçgün dinlensin koyar inşallah bu arada yeni katılan arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz
evet aynen öle arkadaşlar şu bendeki titreşim bitsin hepsini halledicem..yeni arkadaşlara selam aramıza hoşgeldiniz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)