aleykümselam kardeş hoş geldin
aleykümselam kardeş hoş geldin
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
melih ve tuncay çalışmalarınız süper vallahi.ellerinize sağlık.bütün arkadaşlara selamlar.
melih motorunu ne yaptın?yenisini verecekler mi?
sagol orhan abi senin fazla videonu koyamadık kusura bakma motorunun rodajı bitsede senide ön saflarda görürüz ve görüntüleriz inşallah selamlar tekerin düz bassın
aleykum selam orhan arkadaşım nasılsın fotolor cok guzel olmuş işalah daha cok beraber cekiliriz
orhan abi selamlar..motoru geri verdim ama yenisini almaya hiç niyetimde yok..şimdilik osmanın artçısı olarak takılıcam...
evet kocaelili arkadaşlar yeni bir proje için sizden akıl almak istedim..biz kocaeli gurubu olarak bir gurup kurduk sayılır..hatta sayılırı fazla şuan da sayısı 12 civarında bir gurubuz tabi dahada katılım olacak..bu gurubumuz için bir logo hazırladım fakat gurup ismi için yorumlarınızı bekliyorum..bu ismi hep beraber seçelim benim aklıma gelenler (kocaeli 41)(körfez 41)(K-41)Sizlerdende yorum bekliyorum
buyrun buda yeni logomuz beyenmediğiniz yer var ise düzeltelim ona göre ismin yazıcam
en idealıi kocaeli 41
selam kocaeli41 le devam eline salık melihcim güzel olmuş böyle kalsın ben ce dahagüzel
eee kocaeli mt varmısınız hava güzel olursa pazar günü yuvacığa mangal yakmaya gidelim belki bu sezon son gezimiz olur
Grup adı Moto 41 olsa güzel olmazmıydı ??
moto 41 de güzelmiş olabilir
grubumuzun adına kocaeli 41 dersek pek anlamı olmaz 41 ve kocaeli aynı anlama geliyor bence en güzeli bizi ifade eden moto 41 daha uygun olur diye düşünüyorum 41 kocaeliyi moto ifadeside motorsikleti ifade eder diye düşünüyorum tekeriniz düz basın her zaman (osman sen tek tekerde de gidebilirsin)
tuncay abi yarıldım gülmakten ya
yuvacıktaki mangal keyfine bende varımmmmmmmmm
slm.a kardeş takımın taraftarı sevgili izmitli motorcular . valla topıcınızı imrendim yaa . ben geceleri buraya da takılayım bari
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
hoşgeldin mtarayes..gel buyur her zaman bekleriz...bizim topicimiz her keze açıktır..
tamam arkadaşlar gurup adı MOTO 41 olarak karar verilmiştir..logo en kısa zamanda hazırlacaktır..
arkadaşlar selam herkeze öncelikle bizde geçen sene aktif olan mt cilerdik eski sayfalara bakarsanız görebilirsiniz.şu an kocaelinin kendi sitesinde takılıyoruz ve her cuma akşamı toplanıyoruz ve 300 e yakın üyemiz war..sizleride aramızda görmek isteriz..herkese iyi günler..www.komork.com..
evet işte logonun yeni hali umarım beyenirsiniz arkadaşlar
BU LOGO DİJİTAL ORTAMDA STİCKER HALİNDE HER MOTOR ÜSTÜNE YAPIŞICAK ŞEKİLDE YAPILACAK TÜM GURUP ÜYELERİNE DAĞITILICAKTIR..İLERDE İSTENDİĞİ TAKDİRDE ŞAPKA VE TİŞÖRT HALİNEDE GETİREBİLME İMKANIMIZDA VARDIR...
tamm bunu direk bastırıyoruz
Acele etmeyin logo daha güzel yapabilirsem koyarım onada bi bakarsınız beğenmezseniz bunu koyarız
jehm kardeş logo çalışmanı en kısa zamanda bekliyoruz çünkü logoları bastıracaz senin logonuda degerlendirmek istiyoruz beyenilirse onu yaparız sevgilerle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)