KaramürseL . . .
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yakındaki arkadaşlar iş yerim yalova altınova hersek tersaneler bölgesinde yolunuz düşerse beklerim çay çorba içmeye veya karamürselden geçicek olursada arayın gelmeden misafir edelim sizleri...tel:0541 41 41 110--0538 33 65 300
msm adresim firerescue_41@hotmail.com
Aaaa ; Sen bizim ordasın.. Benim evim de Eğitim merkezi Komutanlığının orda .. Herseğe cok giderdim zamanında.. O zamanlar Issız dı tabi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
tamam kardeş müsait olduğunda görüşelim ozaman ne zaman istersen gel buyur iş yerime beklerim herzaman....
kocaeli MT merhaba
ben motorumu sattığım için pek katılamyorum ama izmitte arkadaşlar sık sık buluşuyorlar.
==============================
bizde buluşmak isteriz görüşmek isteriz tanışmak isteriz richy karkdeşim
ya millet bune ya senede birkaçkez canlanıyo bu topik kar yağmadan şöyle kocaeli mt bi zinik gezisi yapalım ya yada nereye isterseniz kumsal 41 kardeşim ayarlayalım hem tanışalım kocaeli mtden kimseyle görüşemedik bu zamana kadar bak karamürselden ikinci bi arkadaşımızda çıkmış bi gözden geçirelim bu işi tekeriniz düz bassın
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
1 kasım cumartesi günü hava müsait olursa karamürselde toplanıp iznik gezisi düzenlesek nasıl olur?kocaeli mt ye selamlar.düşüncelerinizi yazın.
bana he yol bağdat::d
Bir zamanlar her hafta sonu Gezi Yapardı Kocaeli MT li arkadaşlar.. Artık buraya takılmaz oldular ; Kocaeli li arkadaşlar kendilerine Site yapmıslar Cünkü..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çako nerdesin sen ya
Dedim ya ; MSN acınca Kilitliyor PC.. 15 Dakkadır msn açmaya calısıyorum ..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kocaelili motorcular KOMORK sitesinde buluşuyorlar ama site şu anda yapım aşamasında. google'dan aratırsanız siteyi bulabilirsiniz. selametle.
arkadaşlar bu iznik gezisi güzel olur ama gün olarak pazar gününü seçmeniz daha güzel olur diye düşünüyorum..çünkü bizler çalışıyoruz ancak pazar günü müsait oluyoruz...
aynen pazar günü güzel olursa bende gelmeyi düşünebilirim ehliyetimiz yok fakat toplu olursak bişe olmaz sanırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)