Arkadaşlar nerdesiniz bu güsel yaz döneminde herkes kayıplara karıştı.kocaeli mt duy sesimi
Arkadaşlar nerdesiniz bu güsel yaz döneminde herkes kayıplara karıştı.kocaeli mt duy sesimi
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
[Kocaeli - MT] nerelerde ya. ? Kimse uğramıyo sanırım buraya
[COLOR="Red"]ultrAslan[/COLOR] :bounce:
harbiden bu kocaelinden kimse yokmu buluşup gezi düzenleyelim yada haftada bigün bi yer kararlaştırıp buluşalım yaww ben gebzedenim.. çarşıda gitar magzam var buyrun herkezi beklerim...
Arkadaşlar gebzeden kaç kişi var olanlar aşagıya yazarsa nerde oldugunuda tarif ederse gebzeliler olarak bir organizasyon yapalım.
Hade bakalım ; eskilerde iş yok ; Yeni gelenler yapsın bişiler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
gebze şart degil canım tüm kocaelili arkadaşlar .....
İlgi olsa süper olcakta kimsenin uğradığı yok buraya . .
ben varım ya karamürselden:D
mt de zaten ek karamürselli benim galiba
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Emrullah abi bak ortam yavaş yavaş şekilleniyo bi kaç kişi daha oldumu tamamdır . .
yok yok Ortam güselde yazan yok be kardeşim
arkadaşlar daha dün 15 motor kefken e gittik.izmit te ki motorseverler olarak www.komork.com adresinde buluşup organizasyon düzenliyoruz. hepinizi bekleriz .
redguar kardeşim kayıt oluyom veli izni falan dio anlamadım ya neiş bu yaw...
yaw bu kocaelinden kimse yokmu
Ramazan nedeniyle yatışta galıba herkes.Ben varım ama genelde kırsal kesımlerde gazlıyorum.Arazıde,ormanda,kumsalda benım ıle gezıcek arkadaslar pek olmadıgı ıcın bende pek yazma geregı duymadım.Ama konu baslıgını sureklı takıp edıyorum.Eğer ızlemek ıstersenız bır gunu Kartepe'dekı motocross ve enduro parkuruna sızlerıde beklerız..
üssü var,üstü yok
Önceki sayflara bakın arkadaşlar... Yeni bir site açmış Kocaeli liler ; O yüzden girmiyolar MT ye artık
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kartepe nerde yaw adres verde gelelim kardeş pek bilmem izmiti
Kartepe ızmıtın dogu tarafında kalıyor.Izmıt otobanından boluya gıderken Sapanca dan gıselerde cıkıp masukıye ustunden kartepeye cıkabıılırsın.Bıraz karmasık bır yol ama aktıvıte oldugu zaman hbr verırım.
üssü var,üstü yok
herkese selam arkadaslar sizden bi ricam olcaktı kocaelide satılık bi motosiklet var aranızda motordan anlayan biri varsa bi bakabilirmi dicektim durumu nasıl diye. Malum ben ankaradayım oraya gelip bakmam biraz zor olcak. http://www.sahibinden.com/masrafsiz_...XQQdisplayitem ilginiz için simdiden tesekkurler
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)