bu izmitte neden bu kadar az motosikletle ilgili alakali az bayii var yahu. bi realin arka tarafinda bi 41 burdanin yaninda bide yuvacikta var benim bildigim. gecen sakaryaya gittim heryer boy boy motosiklet dukkanlari kayniyor. kiskandim valla..
bu izmitte neden bu kadar az motosikletle ilgili alakali az bayii var yahu. bi realin arka tarafinda bi 41 burdanin yaninda bide yuvacikta var benim bildigim. gecen sakaryaya gittim heryer boy boy motosiklet dukkanlari kayniyor. kiskandim valla..
41'in orada da mı açıldı? Hiç farketmemişim. Kifayetli mi bari?
Doğu kışlanın orada da vardı sanırım
Satılık Mondial 150 Mr Vulture
Arkadaşlar, Kocaeli MT olarak eğer yoksa bir whatsapp grubu kursak toplu geziler vs için? Örneğin şubat ayında fuar var. Fuara beraber motosikletlerle gidebiliriz.
çok iyi olur bu şekilde birçok şey yapılabilir.
Makine mühendisleri odasına gidiyorsun öncelikle.
Orada tespit yapılıyor.
Tespit olumlu olursa aldığın raporla Tüvtürk'e gidip,tespit muayenesi yaptırıyorsun.
Diye biliyorum
Motosikletin maddi değeri yüksekse uğraşılır ama ucuzsa,trafikten düşürmek daha iyi olur.
Keyfine ve sabrına kalmış.
Geçmiş olsun...
Geçmiş olsun :(
Bu yavşakların götürebileceği yerlerin başında İznik yolundaki köyler geliyor.
Aracınız varsa gidin bakın derim.
İyice dadandılar Değirmendere'ye.
Bi iki tanesini Çınarlık meydanında sağlam dövmek lazım.
İnşallah bulursunuz...
hortlatalım mı ?
Who's gonna stop us!
Bir yıldır KOCAELİ motorcularindan ses yok görünüyor ilginç
Merhaba Kocaeli mt,
Kamp planlaması yapıyorum. Yıllar yıllar evvel, Antalya buluşmasını tekrar yenileyelim. Katılım olur mu bu pandemi sürecinde?
Kocaeli buluşması
Antalya dan motorla geleceğim, karışıklık olmuş.
Kocaeli sanırım uzun süredir yoksunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
Cuma sabah Antalya çıkışlı İzmit yolculuğu için heyecanlıyım. Oradan İstanbul Beşiktaş ta arkadaşımı ziyaret edeceğim. Kocaeli de Kuzu Yaylası kamp alanında olacağım. Grup sürüşü olsaydı çok daha renkli geçerdi, Kocaeli mt ölmüş
Sanırım herkes sosyal medyada buluşuyor artık 😬
Alışığız yalnız kamp yapmaya da, yıllar evvelden buluşulmuştu belki sohbetimiz 40 yıllık olur dedim kendim takılırım artık :p
Ben artık kocaeli deyim beni de eklerin grup gezilerine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)