Selamlar Kocaeli Ahalisi.
İzmit'te motor talimi yapabileceğim bir yer var mı, biliyor musunuz?
Selamlar Kocaeli Ahalisi.
İzmit'te motor talimi yapabileceğim bir yer var mı, biliyor musunuz?
s.a merhaba arkadaskar a2 ehliyet alabilmek icin surucu kurslarini aradim kurs ucreti 700 tl gibi bir rakam soylediler 4 farkli kurs u aradim 15 tl fiyat farki var aralarinda sinav ucreti ve harclar ile toplamda 1100 civari bir rakam yapiyor sikinti burada degil surus egitimi verip vermediklerini sordum egitim vermiyoruz siz biliyo olarak bir gun onceden burada olacaksiniz biz size egitim parkurunu sinav oncesi gostericez diyorlar ne yapmam lazim arkadaslar nasil bir yol izlemem lazim farkli sehirlerdemi kayit olayim yoksa disaridan surus egitimimi alayim birde 700 tl olan ucreti ne amacla aliyorlar anlamadim gitti yasal soygundan baska birsey degil.
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Arkadaşlar bazı illerde duyuyorumda zonguldaktada oluyor ben kocaeli kandıralıyım zonguldakta okuyorum şu sıralar izmitte olacağım motorcuların takıldığı mekanlar var mı?
Evet motorcularin takıldığı mekanlar var.
Gençler iftar duzenleyelim. Mt il temsilcimiz, iftar duzenleyelim ))
Ben varım. Motoru aldım ama gezintiye çıkamıyorum, haftasonları motor yatıyor, içim acıyor.
Ben oruç tutarken motor kullanmıyorum. Ama dolmuşla falan gelecegim ) ayarlayalim bir gun harika olur. Ogretmenevinde yapsak ya ))
İftar fikri benimde aklıma geldi ama kocaeli mt olarak yavan kalıyoruz. Toplanıp bi çay çorba muhabbeti olmuyor yapamıyoruz biraz daha etkin olmalıyız diye düşünüyorum.
Hemen olacak işler değil. Biz iki uc kişi de olsa toplanıp tanismali... Forumda Kocaeli mt olarak aktifligimizi göstermeliyiz. Zamanla sayi artacaktir muhakkak.
Aynen karılıyorum ben yarımcadayım ama izmitin her yerinde toplanıp görüşülebilir
Haklısınız, Denizli MT de de böyle oldu maalesef.. Toplandık, daha ikinci toplanmada başka gruplardan gelenler, insanları kendi grubuna çekme çalışmalarına girmişlerdi. Ancak, başka gruplaşacak olan zaten gruplaşır düşüncesindeyim.
Hayırlısı olsun.
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Arkadaşlar 1 adım atarak başlamak lazım eylül ayında kocaeli motofest olacak ilk defa ama kim yapıyo napıyor bilmiyoruz bide bazı gruplarda 250 cc sınırlaması var (gıcık oluyorum bu olaya) arkadaş tanışalım kimse kimseyi nufusuna almıcak maksat güzel zaman geçirebilmek
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
Geçen sene yolava iftar etkinliği sayesinde değerli arkadaşlarla tanıştık ama daha sonrası sanal alem sohbetlerinde kaldı daha aktif olmak lazım
Komoto düzenliyor olabilir haklısın. Bizde mt kocaeli olarak üzerimize düşeni yapalım en azından oraya gittikmi başka yerden gelmiş gibi olmayalım 2 kişi bi yerde 1 kişi bir yerde
Ben sahil kısmında kandıra cebecide çalışıyorum herhangi bir yerde iftar yapılırsa hafta içi gelmeye çalışırım sizede uyarsa.
En kötü iftar sonrası Yeni Cuma'da çay içelim.
Etkinlik olursa benide +1 leyin bos olursam gelirim Derincede oturuyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)