Gunaydin Eyvallah sanırım sizinde bundan önceki motorunuz bir cbf 150 di , aslında bende ufaktan bazı bakımlarını kendim yapmak isterim internette görsel olarak bir takım bilgilerde mevcut .Yinede sizin gibi tecrübeli olan arkadaslardan bire bir danışmak daha faydalı olacaktır .iyi niyetini içinde ayrıca teşekkür ederim .
Sa bugün sabah leyin Izmite gelcem hava nasıl AMA HER İHTİmale KARŞI ARABA İLE GELCEM
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN: ::
konuda mesajım bulunsun ne olur ne olmaz Karamürsel'den selam )
Merhaba Kocaelili motordaşlar. Ben İstanbulda halihazırda kocaeline ykaı nbir yerde oturuyorum. Motoru kocaelinden alırsam 41 plaka almam için ikamet bir sorun olmaz sanırım.
İkinci sorum böyle yaparsam sigorta vs bakımından daha uyguna mı gelir ?
Teşekkürler.
Not: cbf 150 düşünüyorum
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Hocam yanıtınız için teşekkür ederim. Peki ikametimin yeri bir fark veya sıkıntı yaratır mı ? Teşekkürler.
Kask tak!
Merhaba,
Emniyette , memurun sistem üzerinde ikametinizi Kocaelinde görmesi gerek, ruhsatı alırken sorun yaşanıyor. Benim ikametim Kocaelinde olmadığı için ruhsatı alamadım. İkametimi alıp, tekrar emniyete gidip, ruhsatı ancak bu şekilde alabildim.
2013 yılında
Kazasız belasız
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
İşinin ehli bir usta arıyorum. Merkeze yakın olursa şahane olur ? bilginiz var mı
en acilinden yarın hallolması lazım , alet edevatımı getirmedim.
S.a bende kocaeliden yeniyim istanbulda şuan üniversite okuyorum. Ağustos gibi ehliyetimi almış olucam. Ancak motosiklet hakkında sıfır bilgiye sahibim yardımlarınızı bekliyorum başlangıç olarak scooter tarzı dusunmuyorum. Aklımda sadece ybr 125 veya apache rtr 150 var.
cbfi sattıktan sonra ara vediğim motor sevdasına bajaj discover 125 alarak devam ediyorum.
motor fena değil. cbften sonra biraz kıpraşıyor alet. ama pratik hafif kıvrak ucuz.
Hosbuldum arkadaslar bajaj da bakiniyorum tesekkurler
Haldiz yaza merhaba partisine katılacak var mi MT den
Merhabalar,
Bende aranıza yarın siparişini vereceğim Pulsar NS150 ile aranıza katılacağım.
Hayirli olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)