Demok yasiyo hala
Kocaeli mt, denizli mt nin selami varimis..
Demok yasiyo hala
Kocaeli mt, denizli mt nin selami varimis..
http://www.motosiklet.net/forum/son-...t-egitimi.html
Şu eğitimi Kocaeli'ye getirelim diyorum.
Isin peşine düşülup Kocaelinde yapmak için sayı toparlayacak misiniz ?
Türkiye Turing'e mail attım. Seminer ile ilgili nasıl bir yol izlemek gerekiyor hiç bilgim yok.
E-posta cevabına göre durum şekillenir sanırım.
ben varım 5 10 kişi de toplarız herhalde sağdan soldan modum başkanım bide Kocaeli MT bitmişşşş...... :D
Kocaeli mt, ne zamanlar toplanip, cay kahve sohbet ediyor
2007 yılında yine kocaeli başligindan birileri kendilerine site kurmuşlardi.sonralari kendi aralarinda parcalanmişlardi.. Simdi o zamanlardan kimseler yok gibi? Özellikle Emrahın vefatından sonra tamamen dagildi kocaeli mt.. Halbuki bir zamanlar ne kadarda guzeldi buralar.
Aynen, KOMOTO filan da buradan organize oldu. Sonrasında siteye uğrayan yok
Rahmetli Emrah abi vefat edene dek o yaz ki organizasyonlar falan çok güzeldi,sonrasında dediğin gibi dağıldı,başka oluşumlar oluştu vs. Hayırlısı artık
Bu arada motosikleti kısmında gördüm. Duke 390'nın hayırlı olsun,hep güzel günlerde bin inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
Sağlık olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden
Valla biz uğurla gruba karşıyız :D. 10 larca kişi olacağına 3 5 kişi olsun ama sağlam olsun mantığı ile hareket ediyoruz. Ama bu taraflara gelen herkese çaylar şirketten sessiz sakin pek kimsenin gelip gitmediği kendi halinde bir kafe var değirmendere de orada kafa dinliyoruz herkesi bekleriz...
Haklisiniz.
Az olsun öz olsun..
kocaelinde satlık bir yzf 125 vardı hafıf hasarlı sahibi buralardamı acaba sanırım dilovası yazıyordu
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)