slm
evet sonunda yamaha ybr 125 esd aldım ıkıncı el aldım motor 1200km de
servıse goturdum şişman motora hıçbişeyı yok dedı zaten motor sıfır dedi
güle güle kullanın dediler
sizce tercihim dogrumu?
koruma demırı ve kappa 35 lık canta lazim satan ıkıncı el varsa alırım bilginize
saygılar
hayırlı olsun bence ybr en güzeli, 1200 km deki motora da hiç birşey olmaz gönül rahatlığıyla kullan .
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
pazar günki gezi için saat 9 da değirmendere migrostan yla çıkıcaz arkadaşlar haberiniz olsun 8.45 gibi burda olursanız sıkıntısız cıkarız yola...
Arkadaşlar merhaba,
Ben İstanbul'da oturuyorum. İzmit outlet center'ın yanındaki galericiler sitesinde ilgilendiğim bir Honda NC700S var. Sağına soluna baktırmak için anlayan bir ustaya/arkadaşa ihtiyacım var. Yine çevredeki Haldız diye bir bayii'yi aradım ama ekspertiz hizmeti vermediklerini söylediler. Sizin bildiğiniz önerebileceğiniz birileri var mıdır? Kaça mal olur?
Teşekkür ediyorum şimdiden,
Hüseyin
Hüseyin bey selamlar.
Kocaeli/Gölcük'te Efsane Motor,Murat usta her türlü motosikletten anlar,size yardımcı da olur. Tam bi servis gibi ekspertiz hizmeti vermez belki ama gerekenleri de söyler. Galerici motosikleti göstermeniz için izin veriyorsa ona gösterin derim. Dükkandan çıkıp motosiklete bakmaya geleceğini pek sanmıyorum.
Merhabalar,
Sahibinden.com'da ilanı var.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2012-model-nc-700-s-abs-ilk-sahibinden-hatasiz-boyasiz-163233452/detay
Belki bilen tanıyan vardır.
Teşekkürler ilginiz için.
Hüseyin
kocaelide pcx arıyorum arkadaşlar fizzymi satıcam aklınızda bulunsun fizym 11190 km oldu plaka sıgorta herseyı mevcut. 2012 model 2013 trafıge cıkıslı. gecen yaz aldım.
Merhaba arkadaşlar ben kocaeli de yeni sayılırım evli çocuklu olduğum için çıkartıp motoru sürekli turlayamıyorum ama genede ufak tefek organizasyonlara katılabilirim. Bu anlamda var mı rutine bağlanmış gidilen bir yer motoru çıkarttığımızda en azından iki laf etmek için uğrayıp geri yerine koyalım.
Bir kaç kere kemalpaşa da eski postane sokağa gelmeden bir cafe üzerinde chopper tarzı motorların yan yana çekilmiş olduğunu, şüpheci gözlerle 16 plakalı motoruma baktıklarını fark ettim :D
Benim bu tarafta(seymen) kros seven arkadaşlar var gibi duruyor bazı günler tırmanma sesleri geliyor uzaktan. Ara sırada yüzbaşılar veya başiskele sahilde tek tük gezen motorlu arkadaşlar görüyorum ama henüz kalabalık bir grup ile karşılaşmadım.
Ramzey Gy200 krossun varmis gibi yazmissin
Muhammetten mi aldin motoru? Yildirim motordan?
Genelde uzun yol olarak iznik kofteci yusufa gidiyoruz,gecenlerde 2 arkadas karasuya gittik kavurma yedik geldik lakin bende cb125 arkadasimda 1000rr vardi,yol pek keyifli olmadi :/ bakalim 4 silindir ariyorum uygun dusurursem uzariz biryerlere
Ramzey 200 çok gelir, zapt edemeyebilirim :D
Yok ben bilecik de bir şahıstan aldım oda bursa dan ilk sahibinden almış.
Rotaları bilmiyorum ama topluca gidilince keyifli olmama şansı yok.
Tabi cb125 ve 1000rr biraz sıkıntılı bir ekip olmuş yol yapmak için en az 250 şart :D
Çarşamba günü biz forumdan arkadaşlarla Kartepe - Sapanca yaptık gayet güzel oldu . İsterseniz eğer sizinlede buluşup bi İznik veya başka bir yerlere hem gezmek hemde tanışmak için buluşabiliriz .
Burak kardeş hafta içi benim için sıkıntı ama hafta sonu özellikle cumartesi günü bir organizasyon yapılabilir.
arkadaşlar motorumu satıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-temiz-bakimli-gv-170-168204196/detay/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)