Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kocaeli - MT]

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

slm
    evet sonunda yamaha ybr 125 esd aldım ıkıncı el aldım motor 1200km de
    servıse goturdum şişman motora hıçbişeyı yok dedı zaten motor sıfır dedi
    güle güle kullanın dediler
    sizce tercihim dogrumu?

koruma demırı ve kappa 35 lık canta lazim satan ıkıncı el varsa alırım bilginize
    saygılar

soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı anlamamki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm
    evet sonunda yamaha ybr 125 esd aldım ıkıncı el aldım motor 1200km de
    servıse goturdum şişman motora hıçbişeyı yok dedı zaten motor sıfır dedi
    güle güle kullanın dediler
    sizce tercihim dogrumu?

koruma demırı ve kappa 35 lık canta lazim satan ıkıncı el varsa alırım bilginize
    saygılar
    hayırlı olsun bence ybr en güzeli, 1200 km deki motora da hiç birşey olmaz gönül rahatlığıyla kullan .

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

pazar günki gezi için saat 9 da değirmendere migrostan yla çıkıcaz arkadaşlar haberiniz olsun 8.45 gibi burda olursanız sıkıntısız cıkarız yola...

Arkadaşlar merhaba,
    Ben İstanbul'da oturuyorum. İzmit outlet center'ın yanındaki galericiler sitesinde ilgilendiğim bir Honda NC700S var. Sağına soluna baktırmak için anlayan bir ustaya/arkadaşa ihtiyacım var. Yine çevredeki Haldız diye bir bayii'yi aradım ama ekspertiz hizmeti vermediklerini söylediler. Sizin bildiğiniz önerebileceğiniz birileri var mıdır? Kaça mal olur?
    Teşekkür ediyorum şimdiden,
    Hüseyin

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı xamrax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,
    Ben İstanbul'da oturuyorum. İzmit outlet center'ın yanındaki galericiler sitesinde ilgilendiğim bir Honda NC700S var. Sağına soluna baktırmak için anlayan bir ustaya/arkadaşa ihtiyacım var. Yine çevredeki Haldız diye bir bayii'yi aradım ama ekspertiz hizmeti vermediklerini söylediler. Sizin bildiğiniz önerebileceğiniz birileri var mıdır? Kaça mal olur?
    Hüseyin
    Hüseyin bey selamlar.

Kocaeli/Gölcük'te Efsane Motor,Murat usta her türlü motosikletten anlar,size yardımcı da olur. Tam bi servis gibi ekspertiz hizmeti vermez belki ama gerekenleri de söyler. Galerici motosikleti göstermeniz için izin veriyorsa ona gösterin derim. Dükkandan çıkıp motosiklete bakmaya geleceğini pek sanmıyorum.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı xamrax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,
    Hüseyin
    Selam dostum, NC kimde? Galericilerde esnaf abilerimiz var, ugurun dedigi gibi murat usta işinin ehlidir. Senin baktigin motor hangi dukkanda? Motosiklet isleri yapan cakmak oto var mehmet abi? Onda mi yoksa? Her konuda yardimci oluruz kafana takma

Merhabalar,
    Sahibinden.com'da ilanı var.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2012-model-nc-700-s-abs-ilk-sahibinden-hatasiz-boyasiz-163233452/detay
    Belki bilen tanıyan vardır.
    Teşekkürler ilginiz için.
    Hüseyin

Motosikleti
    honda fizy
    kocaelide pcx arıyorum arkadaşlar fizzymi satıcam aklınızda bulunsun fizym 11190 km oldu plaka sıgorta herseyı mevcut. 2012 model 2013 trafıge cıkıslı. gecen yaz aldım.

soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500

deneme

orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Merhaba arkadaşlar ben kocaeli de yeni sayılırım evli çocuklu olduğum için çıkartıp motoru sürekli turlayamıyorum ama genede ufak tefek organizasyonlara katılabilirim. Bu anlamda var mı rutine bağlanmış gidilen bir yer motoru çıkarttığımızda en azından iki laf etmek için uğrayıp geri yerine koyalım.

Bir kaç kere kemalpaşa da eski postane sokağa gelmeden bir cafe üzerinde chopper tarzı motorların yan yana çekilmiş olduğunu, şüpheci gözlerle 16 plakalı motoruma baktıklarını fark ettim :D
    Benim bu tarafta(seymen) kros seven arkadaşlar var gibi duruyor bazı günler tırmanma sesleri geliyor uzaktan. Ara sırada yüzbaşılar veya başiskele sahilde tek tük gezen motorlu arkadaşlar görüyorum ama henüz kalabalık bir grup ile karşılaşmadım.

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı orhanerdogan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar ben kocaeli de yeni sayılırım evli çocuklu olduğum için çıkartıp motoru sürekli turlayamıyorum ama genede ufak tefek organizasyonlara katılabilirim. Bu anlamda var mı rutine bağlanmış gidilen bir yer motoru çıkarttığımızda en azından iki laf etmek için uğrayıp geri yerine koyalım.

Bir kaç kere kemalpaşa da eski postane sokağa gelmeden bir cafe üzerinde chopper tarzı motorların yan yana çekilmiş olduğunu, şüpheci gözlerle 16 plakalı motoruma baktıklarını fark ettim :D
    Benim bu tarafta(seymen) kros seven arkadaşlar var gibi duruyor bazı günler tırmanma sesleri geliyor uzaktan. Ara sırada yüzbaşılar veya başiskele sahilde tek tük gezen motorlu arkadaşlar görüyorum ama henüz kalabalık bir grup ile karşılaşmadım.
    Merhaba,motosikletin ne goremiyorum mobilden baglandigim icn, yuzbasilarda biz variz eger kross seviyorsan seni d.dereden kroscu arkadaslarimla tanistirayim onlarla kartepede pistte donersin

Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,motosikletin ne goremiyorum mobilden baglandigim icn, yuzbasilarda biz variz eger kross seviyorsan seni d.dereden kroscu arkadaslarimla tanistirayim onlarla kartepede pistte donersin
    Yok üstad bunla kros zor olur :D Motorum gsx650f kısa uzun her türlü tura giderim var :D

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Ramzey Gy200 krossun varmis gibi yazmissin
    Muhammetten mi aldin motoru? Yildirim motordan?
    Genelde uzun yol olarak iznik kofteci yusufa gidiyoruz,gecenlerde 2 arkadas karasuya gittik kavurma yedik geldik lakin bende cb125 arkadasimda 1000rr vardi,yol pek keyifli olmadi :/ bakalim 4 silindir ariyorum uygun dusurursem uzariz biryerlere

Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Ramzey 200 çok gelir, zapt edemeyebilirim :D

Yok ben bilecik de bir şahıstan aldım oda bursa dan ilk sahibinden almış.
    Rotaları bilmiyorum ama topluca gidilince keyifli olmama şansı yok.
    Tabi cb125 ve 1000rr biraz sıkıntılı bir ekip olmuş yol yapmak için en az 250 şart :D

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Çarşamba günü biz forumdan arkadaşlarla Kartepe - Sapanca yaptık gayet güzel oldu . İsterseniz eğer sizinlede buluşup bi İznik veya başka bir yerlere hem gezmek hemde tanışmak için buluşabiliriz .

Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Burak kardeş hafta içi benim için sıkıntı ama hafta sonu özellikle cumartesi günü bir organizasyon yapılabilir.

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Burak kardeş hafta içi benim için sıkıntı ama hafta sonu özellikle cumartesi günü bir organizasyon yapılabilir.
    Haftasonuda olur fark etmez . Cumartesi istanbula gidecem ama pazar müsaitim büyük ihtimal .

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Ramzey 200 çok gelir, zapt edemeyebilirim :D

Yok ben bilecik de bir şahıstan aldım oda bursa dan ilk sahibinden almış.
    Rotaları bilmiyorum ama topluca gidilince keyifli olmama şansı yok.
    Tabi cb125 ve 1000rr biraz sıkıntılı bir ekip olmuş yol yapmak için en az 250 şart :D

Surekli israr ediyordu sonunda gittim ama ikimizde perisan olduk tovbe ettirdi buyuk cc ile uzun yola

izmitte birinde daha senin motordan var pamukovadan aldi,ben pesindeydim ama kismet olmadi..

megadeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bir motorum bile yohhh
    arkadaşlar motorumu satıyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-temiz-bakimli-gv-170-168204196/detay/

Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Surekli israr ediyordu sonunda gittim ama ikimizde perisan olduk tovbe ettirdi buyuk cc ile uzun yola

izmitte birinde daha senin motordan var pamukovadan aldi,ben pesindeydim ama kismet olmadi..
    Şuan ilanlarda iki tane kocaelide gsx650f var. Mavi olan derincede, siyah olan izmitte henüz ikisi ilede karşılaşmadım. Ama satın aldığım kişi ile mavi gsx650f in sahibi arkadaşmış. Sen ne kadarlık bir motor bakıyorsun ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler