çilek motor fuarına bakmadan alma şurda 1 ay kaldı benim tavsiyem odur ...
alırsanda 250 ile başla 125 sana yetmiyecek aşşağı yukarı aynı para
Merhaba ustalar bana kocaelinde hyosunglardan anlayan güvendiğiniz bir usta söyleyebilirmisiniz ? Mümkünse 20 liralık hava filitresine 55 lira çeken bi usta olmasın
dostum senin ilacın bende =) 2010 yılında avatarımdaki hyosungu almıştım ve piston segman attırıp birde şimlerini değiştirtmiştim =) kocaelideki bütün ustalar feslemeye kalktı =) sen neredesin? fikir alışverişi yapmak istersen yardımcı olurum 554 391 53 10 ararsan yardımcı olurum, en azından nereye asla gitmemen gerektiğini söylerim =)
sağolun arkadaşlar. nasılsınız eyimisiniz? var mı bu havalarda motora binen benim gibi ? ;)
aynen benim aaa bak tanıyor adamlar yav
Montla,kasktan tanıdım
Mavi,tur camlı bi ybr görürsen o da benim
Yalova Mt'den Erdem Abi'nin (Lucas) babası vefat etmiştir.
Cenaze namazı yarın öğle namazını müteakip Yalova Gazi Osman Paşa camii'de kılınacaktır.
Adres;
Gazi Osman Paşa Mh., 77100 Yalova
Arkadaşlar bu makineyi tanıyan bilen varmı ciddi ciddi gelip almayı düşünüyorum Allah nasip ederse
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-suzuki-vestrom-la-da-takas-olur-140471646/detay
Arkadaşlar merhaba...
En son 55. sayfada kalmıştım bayağı bir süredir aranızda değildim.
Tekrar buralardayım herkese tekrar merhaba.
Kemik kadroda eksik var mı ?
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
Tekrar hosgeldin,vefat eden emrah arkadasimizdan haberin vardir,birde artik face te takilan buralardan uzaklasan birkac kisi var grup oldular. Bende rusyadayim ama vakit buldukca bakiyorum sayfaya.
Selamlar hekese bir sikinti cikmazsa aksama 0 cbf 150 aliyorum. Motor adapazarindan yüklenmiş geliyor
kocaeli mt'nin eski üyelerinden olarak yeniden aranızdayım motosiklet almak istiyen arkadaşlarıma yardımcı olabilirim herkesi beklerim cay kahve içmeye honda haldıza ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)