al benden de o kadar. eldiven falan nafile ya. normalde de üşüyen birisiyim zaten şu havalarda dokunamıyorum motora.
birisi yaz geldi diyip beni kandırsın ne olur
al benden de o kadar. eldiven falan nafile ya. normalde de üşüyen birisiyim zaten şu havalarda dokunamıyorum motora.
birisi yaz geldi diyip beni kandırsın ne olur
Ben nekadar donsamda vazgecemiyorum dun aksam 9 gibi yalovaya gittim bugun oglen dondum
Bu gün öyle böyle bi soğuk yoktu kaskım olmasına rağmen kulakalarımın arkası yara oldu la soguktan
Ohoo kasksiz binilir mi yahu? Apaçi mi olcan başimiza?
Karadeniz - Giresun.
Seko yanlış anlıyon sen hep benim mesajları kask vardı ona rağmen aradan giren soğuk yaptı
Hee yahu mobilden baglaniyorum idare edin
Bende atariden girdim fotoları göremiyorum irfan abim vardı benim nerlerde yav
Kimse yazmaz oldu buralara, demin berkayla denk geldim cafede, baslikta kimseyle denk gelemez olduk
hangi berkay r6 olanmı
arkadaşlar benim artık cbr 600 f sport var bilginize
gelen tebrikler için şimdiden herkeze teşekkürler
Hayirli ugurlu olsun cok rahat motor,Allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin.
Berkay (sao) askerden yeni gelsi ybr si vardi satmisti forumdan birine
tamam
biliyorum tanıştık onunla bizim burak hocanın tayfadan
bugün seyithan arkadaşımıza gideceğiz burnundan ufak bir operasyon gecirmiş gelenlerin dikkatine
saat 20:00 gibi körfezde oluruz heralde
Oo geçmiş olsun. Abi sana da hayırlı olsun ömer abi ;) Kaça aldın kimden aldın Berkay da bizim bildiğimiz berkay mı choopper vardı bi ara o değil mi ?
la yürü git ayar etme beni eray seni varya ipone yağla yağlayıp dövecem motorundan zincirini söküp zincirliyeceğim...
sen ne vefasız ne hayırsızsın arkadaş insan bir arar sorar ofya..
unuttun beni galiban bune 600f aldım diyom adam hayırlı olsun demiyor. biz senle teker çevirmedikmi bilader offf atara baladım gene
birgün gel garaja bir çayımı iç ne olur..
sıkma benim canımı :(
Millet Yeni yılımız kutlu hayırlı uğurlu olsun
Merhaba.....
Selam Kocaeli Grubu .Bende aranıza yeni katıldım . 2008 Model Honda VT 750 Shadow aldım .siyah 6150 km de . Bu cuma deneme sürüşlerime Outlet araç parkında gerçekleştireceğim Hepinize Selamlar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)