Yalova Festivaline toplu gidilecek mi? Ne zaman yola çıkılacak? Nasıl bir prosedür uygulanacak? Pankart yapılacak mı? 30 Ağustostaki şehitlik sürüşünden sonra yola çıkılabilir mi? Erkenden bu planları yapmak lazım.
yarın akşam bi 10 km uzakta sac kavurma yemeye gideceğiz. arada parmaklarınızıda yiyebilirsiniz.. ona göre hazırlıklı gelin.
Arkadaşlar 25 Pazar akşamı çok önemli bir görevimiz var. Daha öncede bahsetmiştim, geçen sene kaybettiğimiz kardeşimiz Emrah için Değirmendere 'de kuran okutulacaktır. Aramızda kendisini tanıma şansına sahip olamayanlarımız var, eminim tanısalar dı çok severlerdi.. yinede orada olmanız onu sevindirecektir.
konu http://www.motosiklet.net/forum/tazi...oruz-vmax.html
sevgili arkadaşım erdem cengiz Dün akşam izmit merkezden saat 23 civarında bursaya yol aldık ve ilk defa raceingle bu kadra uzun yol gittim her ne kadar ağrılı ve sancılı bir yolculukta olsa :D çok keyifliydi. Saat 04.30 sıralarında izmitteydim. 04 eylül 'de başlayıp honda türkiye de profosyonelce bir sürüş eğitimine katılıyorum. Bakarsın erken tarihte yollarda olurum kapışırız haaaa :D
Sac kavurma aşkına..
12-13 motor vardık.. gelmeyenler ve çarşamba gününe başka organizasyon yapanlar derdine yansın.
motorların fotosu yok bende biri eklerse iyi olur.
Çokokerem ne kadar hızlı yemiş öyle ya.. fotoda bir ışık silueti olarak görünüyor adam
Ah be burak abi nasi bi zamanlamadir o ama cidden guzeldi sac kavurmasi
Dedikleri gibi kamyoncular kotu yerde yemez zaten ;)
Donustede erdem abi nin gazabina ugradim artik yanindan gecerken neler dediysen 2 dk sonra devir saatim 8 binde takili kaldi isiklar sondu cektim saga kurcaladim biraz saati duzelttim sonra yoldada isiklar geldi
Mevzu yemekse bkz: Burak ben dandik yerde yemem..
adam nasıl kötü niyetliyse artık sen hesap et gerisini
ne saydirdiysa artik bilemiyorummm
Gozlugun kirilsin dedi ya o olaydan sonra gidene kadar bi elimle gozlugu tuttum :D😌
Arkamdan ıyı konusan haldız ekıbı ve kotu konusan pamuk( o kendını bılıyo) hepınızı sevıyorum saygılar.
Çarşamba günü biz yola çıktıktan sonra, 3 tane cbr metin abinin dükkana gelip bizi sormuş, motorcular burada mı buluşuyorlar bizde katılacaktık diye. Dün de gelmişler yine sormuşlar. O da demiş çarşamba akşamları burda toplanıyorlar, çarşamba gelin diye. Bu arkadaşları tanıyan var mı? forumdaysanız bi ses verin.
o gün marına kafede yanımızdan gecenlerdir tahminimce üç honda biride kırmızı idi yanılmıyorsam..
e o kadar motor var hepsinde MT sticker'ı var hiç mi fark etmediler acaba?
Kirmizi olanla gecen karsilasmistik. Dedim carsamba gelin su saatte diye. Anlasilan biraz gecikmisler ama burak abinin dedigi gibi hic mi farketmediler. Adamlara el bile salladik onlar gecerken. Neyse umarim carsambaya gelirler de gruba yeni kan gelir. Baska organizasyon yapanlarla baya kan kaybediyoruz zaten. Onlar biliyor kendilerini der lafimi koyarim :p
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)