dikkat edin yağmur atıştırıyor
Ben döndüm geri. Sırılsıklam oldum Kurulanıp bi daha cıkmayı deneyeceğim.
Burak abi sen geliyor musun ?
Olsun abi bu havada kötü zaten
Sıkıntı yok abi, bi izmitli olarak her zaman ben buradaydim.. son donemde bi takim gelismeler motosikletten soguttu. Fakat hic bir yere gitmedim .. ne zaman toplaniyoruz
Festivale iki motor gittik,beş motor döndük. Keyifliydi. Yalova motosiklet festivaline güzel bi çıkarma yapalım. Şunun surası 50 km yol.
Zaten eylülden sonra kimse yazmaz çizmez buralara istisnalar hariç....
resim isteriz,oyle festivale gittik geldikle kandıramazsın bizi
Ben Yarın Gitmeyi Düşünüyorum Gerçe Saat 2 olmus Sabah Desem Daha iyi olcak Heralde
4 motor gittik festivale... 41 plakaya bakındım ama pek göremedim. şurda dibimizdeki festivale bir organizasyon yapamadıkya yazıklar olsun bize... zaten anca merkezde yada e-5te tintin gideriz cix kafelerin önünde hava atmayı biliriz bir tek. yaptığımız başka birşey yok... Umarım Yalova Festivaline kalablık bir grup ile pankartımızla gideriz...
Organizasyon yapmaya calissaydik yapardik serdar merak etme
Ben lastik aldığım için kaynaklarımı riske etmemek adına katılamadım. Ayrıca hava da çok müsait değildi.
Yalova'daki festivale organize olup gidebiliriz ama insanların iş durumlarını göz önüne almak lazım.
Ayrıca E5'te tin tin giden sizsiniz. Ben sadece kırmızı ışıklarda tin tin duruyorum.
Kafe muhabbetine gelince ben sadece sizin için geliyorum oralara. Hava atmak gibi bir derdim yok, öyle bir derdim olsa yalnız da giderim ;)
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Bugün Ankara' dan dönüş saatim akşam 18,00 civarına denk geldi. O saatlerde belki bir iki motor görürüm diye, Düzce'den E/5 karayoluna döndüm. Sakarya / Kocaeli arası %90 34 plaka birsürü motorla karşılaştım.. Festival kalabalık oldu sanırım. Neyse artık başka festivallere bakacağız
Beyler bende istanbulda üniversite okuyorum ama çoğunlukla izmitteyim merkezde. Bende hyosung gt250r var, arkadasimda da cbr125. Araniza katilmak isterim istanbulda olmadigim zamanlar haberdar edin beni de.0539 284 9884
30 Ağustos Zafer Bayramında Kortej yapacağız. Kocaeli MT katılmayanın lastiği patlasın !!
Konuyu takip ediniz.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...i-korteji.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)