geçmiş olsun semih kardeşime. cana birşey olmasın.
geçmiş olsun semih kardeşime. cana birşey olmasın.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Gecmis olsun ya dikkat edelim bu yaz herkese bir seyler oluyor
Çok geçmiş olsun :(
Geçmiş olsun allah daha kötüsünden korusun.
Çok gecmis olsun, sag salim kurtulmasi cok sevindirici,Allah beterinden korusun en kötü kazası bu olsun. Arkadaslar ozellikle ramazanda biraz daha dikkat, insanlar oruçlu iken bu sicaklarda sanki baygin gibi bilincleri kapali arac kullaniyolar. Hep tedirgin ve temkinli olun.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hepinize selamlar.
Bugün motorumu teslim almış bulunuyorum son anda bir değişikle bu modeli seçtim maksat hem cebi yormasın hemde debriyajlı motorlara alışmak.Acemiliğimi bunla atarım düşüncesindeyim.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
ve cbr 250 ile 8 saatte İzmit Fethiye... 120yle radara girip 343 tl ceza yemeseydim iyiydi... pff... birde fethiyede şehir içinde düz yollara eds denen bir sistem takmışlar... dokunsan 100 yapan motorun 60la gitmesini bekliyorlar.. nediyosun İsmail? mümkün mü bu?
Artık şehirler arası yolculuk yapacağım zaman bir şekilde plakayı kapatıyorum. Sen yine iyi tek cezayla yırtmışsın. ;) Dönüşte plakayı kapat.
EDS de ayrı bir dert zaten. Bursa'da EDS olan yolda hız sınırı olan 70 ile sağ şeritten gidiyordum, neredeyse 10 aracın altında kalacaktım. Adamlar arkadan deli gibi geliyor. "EDS bunlara işlemiyor mu?" diye şaşırıyordum açıkçası.
Tabi tüm bu şikayetlerim plakayı kapatmadan önceydi
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Ben buralardayım..
Sizi takip ediyorum, geri döneceğim
ben sana demedim mi olum radara dikkat et diye
şu sigorta işini ucuza nasıl kapatıcaz ya varmı bunun bi yolu bu fiyatlar ne böyle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)