Tesekkurler Burak abi
Okumaya gidiyorum tabi de bide su meshur unv ortaminida merak ediyorum biraz biraz ;)
Tesekkurler Burak abi
Okumaya gidiyorum tabi de bide su meshur unv ortaminida merak ediyorum biraz biraz ;)
kocaeli iftar organizasyonuna katılanları bir güncelleyelim yarın cuma malum ne dersiniz..
doktor kürşat ve sert ten haber çıkmadı ama kürşat ben celirim demişti yanlış hatırlamıyorsam yarın arar örenirim....
http://www.sondakika.com/haber/haber...ali-2-4871074/
Aranızda bu Arkadaşı tanıyan varmı...Değirmendere tarafından büyük ihtimalle.
Uğurcuğum; facebukta Mustafa Karslıoğullarının profilinde gördüm kazazedenin resmini.Bundada kawa-636 varmış.Yeni almış galiba tecrübesizlik kurbanı olabilir.
Allah rahmet eylesin,ailesine sabırlar versin...
Her gün ölümlü kaza haberleri alıyoruz,ister istemez psikoloji bozuluyor,ciddi ciddi motoru bırakmayı bile düşünüyor insan.
Ben çocuğu yüz yüze tanımıyorum ama kardeşim tanıyormuş. Çocuk motosiklet kullanmayı çok iyi bilmiyormuş. Gölcük'teki Kawasaki Nihat abi'nin bi arkadaşından almış, Nihat abi de toplamış motosikleti.
Motosikleti aldığı kişiye 2.000 TL borcu kalmış, o yüzden Nihat abi satın almış motosikleti bu çocuktan. İşte dün Nihat abi motosikleti almaya çıkmış dükkandan, geldiğinde "Can kaza yapmış, vefat etmiş" demiş elemanına.
Tekrar "Başlangıç motosikletlerine çok para veriyorsunuz, o paraya eski model 600cc alınır" diyen zihniyetin ne kadar yanlış olduğunu gösterdi bu kaza. Çocuğun yeterince tecrübesi olmamasına rağmen yüksek CC ile başlamış.
Sonra da Altın Elbiseli Adam Barkın Abi'nin bol bol değindiği gibi "virajı alamamış".
Sıkıntı yaa. Acaba artçının son durumu ne?
Yeni değil bu yalnızlık . . .
ben getiririm cmt alırsın benden
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
1-Mustafa Abi (Geliyor)
2-Uğur (Geliyor)(Direk oraya gidebilir)
2-Horozoğlu (Geliyor)
3-Meltem (Geliyor)
4-Mehmed Ali +1 (Geliyor)
5-Mert +1 (Geliyor)
6-eRRdem cengiz (Geliyor)
7-Semih (Geliyor)
8-Ahmet (Geliyor)
9-Ahmet'in ikizi (Geliyor)
10-DRRGON (Geliyor)
11-Cem (Geliyor)
12-Seyithan(Geliyor)
13-Çokokerem (Geliyor)
14-Mert Ezer (cuma günü belli olacak)
arkadaşlar artçınız varsa sayı bildirin orada pideler sayılı yapılacak sonra aç oturursunuz. Bu arada eray'a haber veren var mı?
Telefonlarının kulaklığı olanlar lütfen yanında getirsin.
1-Mustafa Abi (Geliyor)
2-Uğur (Geliyor)(Direk oraya gidebilir)
2-Horozoğlu (Geliyor)
3-Meltem (Geliyor)
4-Mehmed Ali +1 (Geliyor)
5-Mert +1 (Geliyor)
6-eRRdem cengiz (Geliyor)
7-Semih (Geliyor)
8-Ahmet (Geliyor)
9-Ahmet'in ikizi (Geliyor)
10-DRRGON (Geliyor)
11-Cem (Geliyor)
12-Seyithan(Geliyor)
13-Çokokerem (Geliyor)
14-Kürşat
15-Mert Ezer (Cuma günü belli olacak)
Uğur sen direk Karamürselemi gideceksin?
beyler telsizler geldi bana şarjları yok. taktım bakalım dolduktan sonra test edeceğim.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
arkadaşlar iphone ve android için voxer isimli programı indirip kurun lütfen, telsiz gibi kullanılabiliyor. Ve lütfen kulaklık edinin
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
pis simyacılar, symbian desteği yok malesef. hem android hem ios olanı zor buldum zaten birde symbian çıkartmayın başımıza
Benim islem tamam Burak abi
İndirdim denedim onayladim calisiyor kulaklik ariyorum evde
evde bakayım ben de kulaklık bulabilirsem getiririm yarın
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------
Burak abi gerek kalmadi kaska tesekkur ettim artci gelmiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)