aboooo muhabbete bak valla ben tav oldum
aboooo muhabbete bak valla ben tav oldum
Persembe gunku olay ne ya diye bana soran cokokeremi seviyoruz. Degil mi arkadaslar ))
Dun adada bi arkadas motorunu kaptirmis onu almaya calisiyoduk kafam bulanmisti baya ustune sen mesaj atinca karistim bi anda :D
Persembeyi gorup pazari gormemisim
Yaktin beni Merto, rezil olduk ah ulen ahh )
adam hızlı yaşıyor biz ne yapalım? adalar, kızlar, motorlar, kaptırmalar, kafalar... oo oo
bende ceza yiyeceğim zaman seni arayım madem, sözün geçiyorsa
Hahaha
Arkadasta bastan ehliyet yoktu zaten bide adada sozumuz geciyor birazcicik ;)
Ben emekli oldum 3 gundur sabahtan aksama kadar evde yatiyorum,motorumun ustune brandayida cektim ohh mis )
3 gibi arkadasla bulusmaya gelicem izmite
Carsida olan varsa gorusuruz
Mohawklı arkadaş benim,kar yağmazsa geliyorum bende cumartesi.Bilgisayarım bozuk pek fazla takip edemiyorum forumu,her akşam çarşıdayım ben gelen olursa numaram çoğu kişide var eşlik ederim seve seve.Semih
iftar için Cumartesi günü perşembe pazarında toplanılacak ve saat 19:00 'da hareket edilecektir !
1-Mustafa Abi (Geliyor)
2-Uğur (Geliyor)(Direk oraya gidebilir)
2-Horozoğlu (Geliyor)
3-Meltem (Geliyor)
4-Mehmed Ali +1 (Geliyor)
5-Mert (Geliyor)
6-eRRdem cengiz (Geliyor)
7-Semih (Geliyor)
8-Ahmet (Geliyor)
9-Ahmet'in ikizi (Geliyor)
10-Erkan (errdem görüşecek)
11-Seyithan(errdem görüşecek)
12-Mert Ezer (cuma günü belli olacak)
13-Kürşat (kim ulaşır?)
14-Doktor Sert (kim ulaşır?)
BEN ARADI HABAR VERCEKLER
13-Kürşat (kim ulaşır?)
MT yapıştırmaları duyduğum kadarıyla Burak abi ve Erdem abide varmış.Bu akşamki buluşmaya elinizde varsa 2 tane istiyorum abiler mümkünse.
Burak bey Burak bey aklınıza nasıl gelmem...
Dambıl a ben ulaşırım. Kürşata ulaştım. Kebum(cem)'e ulaştım. Buraya üye olmayan bir kaç arkadaşada haber verdim. Ben FB 264 ve FB 265 olarak ben ve can da teşrif edeceğiz...
Bu arada Dambıl arkadaşımız vilayetin orda küçük bir kaza geçirdi Allah korumuş... geçmiş olsun. kendisinde birşey yoktu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------
1-Mustafa Abi (Geliyor)
2-Uğur (Geliyor)(Direk oraya gidebilir)
2-Horozoğlu (Geliyor)
3-Meltem (Geliyor)
4-Mehmed Ali +1 (Geliyor)
5-Mert (Geliyor)
6-eRRdem cengiz (Geliyor)
7-Semih (Geliyor)
8-Ahmet (Geliyor)
9-Ahmet'in ikizi (Geliyor)
10-Erkan (errdem görüşecek)
11-Seyithan(errdem görüşecek)
12-Mert Ezer (cuma günü belli olacak)
13-Kürşat (kim ulaşır?)
15-DRRGON
Bu arada Can arkadaşımızın ailesi HALDIZ motorun gönderdiği zarfla motor sahibi olduğunu öğrenmiş oldu. Babasının motoru yakması an meselesi?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)