ismaili seviyoruz aaa pardon benden 3-5 ay daha büyük. ismail abim...
ben değilim kendi adınıza konuşun
kocaeli il konusunu iyiden iyide kişilen messengerımız olarak kullanmaya başladık. gerçi hoş kimsenin yazdığı da yok. birde gizli hayranlarımız var bakıp bakıp çıkıyorlar.. UĞUUUUR nerdesin
toplandığımızda "ben sizin yaşınızdayken" , "ben mi yapacağım bu yaştan sonra" gibi tabirler kullanıyorsun da ondan dedim kardeşim ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
burak abi messenger gibi kullanmak iyi, yoksa kimse açıp bakmaz sürekli. canlı kalması iyidir
Aynen, sadece etkinlik ve buluşmalarla ilgili yazacak olsak hiç hareket olmaz. Kimse de meraklanıp gelmez ;)
Şimdi bizim bu muhabbete tav olan en az 5 kişi takip ediyordur konuyu mesela
Hacı ben bu kadar kız muhabbeti yapmıyorum haa ;)
İsmail'in bekareti; 24 yıl. Bekaretle ilgili esprilerin cılkını çıkarmak; paha biçilemez!
Acı gerçekler diye bi reklam serisi vardı.
konunun seviyesini koruyalım beyler, forumu okuyan bayan arkadaşlarımız var..
seni sevmesek şaka yapmazdık böyle ismail biliyorsun
sevmek dediysek yani arkadaş olarak )
biraz önce erdem ile konuştuk.
iftar için Cumartesi günü perşembe pazarında toplanılacak ve saat 19:00 'da hareket edilecektir !
duyanlar duymayanlara haber versin..
hatta yoklama alalım.. eksik adam kalmasın ya da gelmeyecekse kesin haberimiz olsun..
1-Mustafa Abi (Geliyor)
2-Uğur (Geliyor)(Direk oraya gidebilir)
2-Horozoğlu (Geliyor)
3-Meltem (Geliyor)
4-Mehmed Ali +1 (Geliyor)
5-Mert (Geliyor)
6-eRRdem cengiz (Geliyor)
7-Erkan (errdem görüşecek)
8-Seyithan(errdem görüşecek)
9-Kerem (mert görüşecek)
10-Mert Ezer (cuma günü belli olacak)
11-Mohavk arkadaşımız adı neydi? Dambılmıydı kim ulaşır?
12-Honda cbf 250 ikizler (Çarşamba öğreniriz heralde telefonu olan var mı?)
13-Honda cbf 250 ikizler
14-Kürşat (kim ulaşır?)
15-Doktor Sert (kim ulaşır?)
aklıma gelenler bunlar unuttuklarım muhakkak var, zaten unutmamış olsaydım yazardım değil mi?
Cokokereme ulastim. Belli degil gelmem eger gelirsem eklerim adimi cuma gunu dedi artist
Burak abi ben adımı yazmıştım irfan abinin iftar konulu sayfasına. İkizler olarak katılacağız
numaram: 05314331111
Beyler sizin hızınıza yetişemediğim için ben gelemiyorum, kusura bakmayın . . .
Şaka şaka, aynı tarihte şirket de program yapmış ve katılmak mecburi. Bu nedenle ben Karamürsel'deki iftara gelemeyeceğim.
Bilginize.
(Ama iftardan sonra Karamürsel'e geçip önünüze çıkarsam şaşırmayın )
Burdaki kullanicini ogrenmus oldum tmm artik unutmam. Ikiz geliyorsunuz degil mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
Ismail hepsi sakaydi oglum biz sapancaya gidecegiz o gun valla bak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------
Yine aradim seni cmt gunu tabi ulasmak ne mumkun? Sana bi asistan bulacam mini etekli sadece telefonlarina baksin ben verecegim maasini
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)