arkadaşlar bir saat sonra çarşıya çıkmayı düşünüyorum gelecek olan var mı
arkadaşlar bir saat sonra çarşıya çıkmayı düşünüyorum gelecek olan var mı
millet cumartesi iftara karamürseldeyiz unutmayın! işiniz, gücünüz, izniniz, vardiyanız, ananız, babanız, hanımınız, manitanız, kediniz, köpeğiniz, kuşunuz artık neyiniz varsa ayarlayın iftar edeceğuk. artık bunlardan birisi yoksa da yaşamayın zaten
Çarşamba günü gelmeyenlerede ayrıca ceza keseceğim herkesin bilgisi olsun !!
burak abi ya of çok güldüm kavanoz konusuna :D
bu arada çarşamba günleri gelmeyenler gelmesin abi bırak, arayıp mesaj atıp gelin demekten yorulduk. Millet rahata alıştı nasıl olsa bir etkinlik yapılacaksa haber verirler bize modundalar. grup genelini bırak, yakın arkadaşımız dediğimiz insanlar bile biz aramadıkça aramaz oldu.
sizi bilemem ben artık özel olarak kişilere bu hafta şuraya gidicez gel mutlaka demekten vazgeçtim. çünkü benim haberim olmadığı durumlarda o insanlar beni aramıyor bunu farkettim ve çok kırıldım. belli ki ya arkadaş seçiyorlar ya da motor hacmi seçiyorlar. unutulmasın ki bu forumdaki birçok arkadaşım bir gün hayalindeki motoru alacak. o gün de biz pas vermeyeceğiz.
lafın kısası etkinlik isteyen kişiler takip eder forumu ve gelir bu kadar basit.
bu ara sıra gelen yeni arkadaşlar var ya onların telefonunu aldınız mı siz? hafta sonu iftarına hepsini çağıralım en azından mesaj atalım...
bende çoğu vardı mesaj atarım ben, attığım kişileri de akşama paylaşırım buradan atmadığım kişi olursa numarası olan yollar
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
gerçi onlar da foruma üye yazılan mesajı görürler ama atalım bari bu seferlik :p
üyede girdiklerinin sanmıyorum.. doktorlar'a da mesaj atalım.
Beyler ben Cumartesi tayfasına haber veririm.
Serdar, Can, Cem, Semih, Nihat ;) ;) ;)
bu muhabbete girmeyelim diye ben yazmamıştım ama bakıyorum sen dayanamadın..
kavanoz açma
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)