Yok mu bunu tanıyan gören ağalar ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9410970/detay/
İsmailin adını redline ismail diye değiştirmek lazım
Arkadaşlar yarın 10-11 doğu kışlada halı saha maçı var... gelmek isteyen var mıdır?
abooo kulaanıcı sayosınabak saat 3:38 vaşşşşşş
birdenbire aniden honda cbr250r almaya karar verip honda haldizlari aradım haber bekliyorum hayırlısı ....
aynen son 250yi ben aldım... temmuz sonunu beklemesi lazımm...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
abi gidelim beraber konuşalım... pazarlık yapalım.kask falan filanda indirim alırız olmadı ;)
Bir gün 4 tekere binmek istersem ikinci bir motorsiklet alırım...
nakitte sembolik indirim yapıyolar 200tl indirim yaptı bana nc700 için konuştum. aksesuarda yardımcı olurum dedi bende vaz geçtim. istanbuldan daha uyguna alabilirsiniz özellikle konşuk motor ben bütün motorlarımı ordan alıyorum nakitte güzel indirim yappıyolar. özellikle plakasız al daha da uygun oluyor burada 200 e plakayıda çıkartırsın tamamdır. en azından istanbuldaki bayileri ara fiyat sor kesin.
telefon ettim pazarlik sünnet elbet pazarlimiz olcak.
istanbul'da da yok serdar o yüzden buradan almıştı. abi o motor sana ufak değil mi sanki?
Mustafa abi, Burak Hocam'a katılıyorum. Sana daha rahat olacağın agresif bi Naked güzel gider ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:14 ----------
Mustafa abi sana şu motosiklet çok iyi gider: 2008 Kawasaki ER6F
Allahın izni ile pazartesi oradayım.Honda haldız nasıl bir servis büyük mü ? Güzel bir check up yapabılecek kapasıte var mı ?
abi alıcanda bak beraber gidelim cidden... daha geçen ay 2 motor birden aldık.3.de artık yapar bişiler...tabi nakitte yapar. aksesuarda indirim falan yaparız... istanbulda motorların ne zaman geleceği belli değil... burdada değil gerçi. şu anda beklemen lazım...yada benimkini satayım 12000 tl ye şaka tabikide
Beyler yarın akşamüstü işi olmayan çıksın gelsin takılalım yavaş yavaş gazlayalım... cbxAhmeti chemical, xismailaydın, Semih ve nicelerine sesleniyorum...
ben gelirim, xismailaydın da bizi yalnız bırakmaz herhalde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)