aaa sende mi duydun onu demek aslı varmış
aaa sende mi duydun onu demek aslı varmış
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
evet ben de öyle bir şey duydum hatta o yemekten sonra beni de honda sahibi yapacaklarmış 600rr almam için ikna olacakmışım ;)
duydum, duydum sosyal etkinlikler çerçevesinde yapılacakmış...
ozaman ben bu gün bi uğrıyım da netleştirelim dimi nerdeymiş benim aldığım bi duyuma göre yükseliş oteldeymiş
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
orasını bilmiyorum belki buzz 'da olabilir..
2 haftadir binemiyodum motoruma ozlemisim valla bugun tercihlerim var izmitteyim,aksamda mangaldayim ;)
1-eRRdem cengiz
2-mRRt 89
3-klarnet eRRkan
4-bloooweRR
5-ismail aydın
6-hoRRozoğlu
7-m.ali[/QUOTE]
8-KeRRem
kerem gözüme bugün girdin abicim önceden zorladıydın ama bugün olmuşsun. bazıları R vites yok RR var dedi listeyi düzenledi hadi bakalım RR lerden R eksilmesin.
tekeriniz düz bassın erdem abi kızma
not: ismail, sen hariç herkesin isminde R var. ilginç bir tespit
Beyler listeye Semih/Dambıl'ı da ekleyin. Bu arkadaş başka, Doktor Semih değil ;)
Bir kişi daha geldi, Cbx 250 Ahmet arkadaşımız.
Güncel liste:
1-eRRdem cengiz
2-mRRt 89
3-klarnet eRRkan
4-bloooweRR
5-hoRRozoğlu
6-m.ali
7-KeRRem
8-xismailaydin
9-dambıl (semih)
10-cbx250 Ahmet
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
Beyler buluşma Halkevi'ndeki Pati Kafe'de değil mi?
Evet bende geleceğim, beraberimde bir arkadaş daha gelecek kendi motoruyla..
kalabalık olacağız gibi görünüyor
Beyler ben 19:00'da işten çıkıyorum. 19:10 gibi orada olurum. Hareket saatini ona göre ayarlayalım ;)
19:15 gibi çıkarız yola madem. sensiz gider miyiz ismailim ama geç gelmemeye çalış sen de
Arkadaşlar iftardan sonra gelirim bende .. Nereye gidiyosunuz ?
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
hee tamam o zaman ben burda iftarınızı açıp sonra yola çıkıcaksınız zannettim .. İftardan önce gidiyosanz snra bulamam sizi :( hayırlı yolculuklar
Emiroglu gel gel tarif ederiz sana olmadi ana yoldan aliriz
gel gel bulursun basit
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)