haldız ekibi olarak gittik demek istemiş sanırım. Hemen sinirlenme bu ara agresif gördüm seni
haldız ekibi olarak gittik demek istemiş sanırım. Hemen sinirlenme bu ara agresif gördüm seni
burak abi neden böyle diyorsun ben sinirli değilim ki ismailimin dediği gibi honda bile yamaha kullanıyor :p biraz takılayım dedim.
bu arada kırmızı cbr125 fena değilmiş rengi
arkadaşlar liste olayını ciddiye alın liste harici piyangodan adamı almıcaz burak izin kağıdını imzelat artık nöb.sub.
ve gülüyorum kardeşim
arama sürem bitti yoksa tacizler devam edicek
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
doğru yoldasın kardeşim
sen bana bakma
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
1-erdem cengiz
2-mrt89
3-klarnet ergan
4-bloower
5-semih
6-xismailaydin
7-çoko kerem
1-erdem cengiz
2-mrt89
3-klarnet ergan
4-bloower
5-semih
6-xismailaydin
7-çoko kerem
8-Horozoğlu
9-Mehmed Ali (Horozoğlu +1)
erays da geleceğini söyledi ama en son geleceğim diyip gerçekten geldiğinde 3 ay falan önceydi. o gün bugündür haftaya geleceğim diyor ama gelimyor
Mertim, her ne kadar gelemesem de gözüm üzerinizde, takip halindeyim.
Bir gün + Bir gün daha..
beyler, balık tutmak için kayık, tekne vs. olanınız var mı ?
Beyler ben çarşamba akşamını bi türlü ayarlayamadım. Gelemeyeceğim yani. Size iyi eğlenceler. Dikkatli gidin gelin.
aramızda prof. fotograf makinesi olan arkadaş var mı motorun birkaç fotoğrafı lazım yarın veya çarşamba veya perşembe olmadı cuma boş olduğu en yakın gün buluşup çekimleri yapsak ?
9.30dan sonra gazlarız diyorsanız ben anca gelirim... gaz alalım biraz dimi ;)
ismail abi kaçta müsait oluyorsun bu akşam sen )
semih emiroğlu da fotoğraf çekiyormuş haberin ola
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)