;) Seka park ..
Arkadaşlar, İzmit'te oto görüntü ve multimedya sistemleri üzerine çalışan bildiğiniz iyi bir dükkan var mı?
burak dikkat et bu gruba benden sölemesi
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
bu gün için herkese teşekkür ederim çok keyifli sohbet ettik katılan herkese teşekkürler
Gölcükten ayrılanlar dışındakiler İzmite doğru sakin bir sürüş geçirmişlerdir umarım. Güzel bir gün geçirdik. ( Yağmur korkusu hariç )
Evet herkese teşekkürler, sakin Bi şekilde izmite vardık, biraz sohbet edip dağıldık..
LS2 ve Honda sponsorluğunda buluşma oldu bidakine tam kadro HONDA istiyoruz
Güzel bir buluşma ve turlama oldu. Yeni arkadaşlarla tanıştık. Daha önce tanıştıklarımızla kaynaştık. Çok güzeldi.
Yalnız en kısa ve en çirkin benim haa :S Korkmuyor musunuz benim tipimden beyler? :D Nasıl tahammül ediyorsunuz bana? :D :D
Yeni değil bu yalnızlık . . .
ismail sen şeker gibi çocuksun ayıp sana.
hakkını helal et hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------
senden değil gidişinden korkuyoruz
abi sen çirkin adam görmedin galiba
CBR üstünde daha iyisin malum sponsorumuz HONDA TURKİYE A.Ş :D
Hemşerilerim ilgilendiğiniz için teşekkürler. Size keyifli sürüşler diliyorum.
arkadaşlar çarşamba günkü toplantı pati kafede olacak
ordan yarımcaya mangala geçilecek iftarı mangalla açıcaz
sıkıntısı olan bana ulaşsın
tekeriniz düz bassın.
gelecek arkadaşların haber vermesi gerekmektedir
1-erdem cengiz
2-mrt89
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
arkadaşlar erdemin dediğine kulak verin zira liste önemli ona göre malzeme alacam
haydi kocaeli iftara...... oruç tutmayan arkadaşlarda olabilir onlarda gelsin sonuçta hepberaber akşam yemeği yeriz..
haydi herkez işini gücünü buna göre organize etsin .....
liste önemli lütfen ...
Listenin son hali:
1-erdem cengiz
2-mrt89
3-klarnet ergan
4-merter
5-bloower
yok mu arttıran ??
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)