nası len bize gelmicenmi?
nası len bize gelmicenmi?
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Yok abi gelcem. Aksam cikamayacagim dedim gece degil ;)
sapanca uyar
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------
bitek ben mi varm ya 125 lik :S valla teksem , bende geri vites şanzumanı taktırırım bugün..millet gazlayacak bn tın tın gidemem :( ortamı bozmim yani .. valla abi ciddiyim belliki ben 125 im tek , bnde yan çiziyorum :S
Bildiğim kadarıyla ilk grupta 125 ya da 150lik bir motor var. ikinci grupta da cbr 125r olması lazım.
arkadaşlar grup sürüşlerince cc gözetmiyoruz rahat olun. Adı üstünde "Grup Sürüşü"
Tamamdır beyler... 7.30 da ikinci gurup dolphinin önünden yola çıksın ozaman... geç kalmayın arkadaşlar. saat 5 te çıkmak isteyen olursa müsait olan o saattede gelebilir... ismail şu numaramı kaydet 05358802580.bi msj at bana.iki gündür mert'e msj atıyorum dönmüyor hıyar...
arkadaşlar sapancada daha güzel yerler vardır takılacak. Sapancaya uzayalım derim ben. hem uzun yol yapmış oluruz. İsmail sapancaya gidelim. Fotojenik mekanlar var orda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------
Hacı biz saat 5 te çıkıcaz sapancaya geçicez.siz gelene kadar takılırız orda.sizde sapancaya gelince haberleşir buluşuruz... yalnız şu ninja 250 keremin numarası lazım bana...göndersene
Bir gün 4 tekere binmek istersem ikinci bir motorsiklet alırım...
Sapancaya pek sıcak bakmadım ama çoğunluğun ne dediği önemli..
Sapancaya 3-4 motor gidicektik normalde. Arkadaşlar seka parkta buluşacaktı. Bende buraya yazdım isteyen gelebilir diye bir kaç kişi sapanca uyar dedi. Uyarsa beraber gideriz...
Saat 5 te yeni cumanın arkasındaki Roberts Coffee nin önünden kalkacağız. Saat 7.30 da Dolphin önünden kalkacak ikinci gurup.
Bu arada Can ben. Ben de geliyorum 2.grupla. En son Sapanca'ya gidicek 2.grupta kimler var şimdi yan çizenler dışında )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)