ctesi akşamm gelirim..ama turlayalım valla ne zaman gelsem oturuyoruz , gelmediğim zamanlar turluyosunuz :S
ctesi akşamm gelirim..ama turlayalım valla ne zaman gelsem oturuyoruz , gelmediğim zamanlar turluyosunuz :S
erdemim, sana ayak uydurmak ne mümkün sanki 4300 R kullanıyor gibisin sen
ben uslu adamım, gereken yerlerde basarım, demek değildir ki hız yapan iyi kullanıcıdır, basarsın gider zaten ama tokatlarım seni o başka
gelememe sebeplerim çok aşikar, inanın gelmeyi çok istiyorum hatta kaçırınca üzülüyorum fotoğraflar falan..
ara ara katılacağım mutlaka..
bazen geceleri çıkıyorum, önceki akşam sapanca yaptık Oğuzhan ile.
spontane gelişiyor genelde, çünkü işlerin durumu pek belli olmuyor..
Bir gün + Bir gün daha..
Pazar günü ile ilgilenen yok. Peki Cumartesi akşamı gelen var mı Kocaeli ahalisi? :D chemical Nihat Abi ile tanışacağız ve biraz da turlayacağız ;)
Saat 19:00'dan sonra Seka Park'ta buluşacağız. 19:30'a kadar orada bekleriz, 19:30'da yola çıkar, turlarız ;)
Katılımcı listesi:
chemical
mrt89
Emiroğlu
-cbx250-
xismailaydin
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------
Saat 19:00'dan sonra Seka Park'ta buluşacağız. 19:30'a kadar orada bekleriz, 19:30'da yola çıkar, turlarız ;)
Katılımcı listesi:
- chemical
- mrt89
- Emiroğlu
- -cbx250-
- xismailaydin
Yok mu artıran??? :D
Ben bakkala gitmek için motosiklete binmem , motosiklete binmek için bakkala giderim ... N'okta !
Emiroglu foto mak. Getir mutlaka c.tesi aksami
beyler, kocaeli grubumuzda kimler kaza anında ilk yardım yapmayı biliyor? bir arkadaşımızla sürerken. istemeyiz ama oldu.. biz yaşadık mesela iznik yolunda... ne yapacağımızı biliyor muyuz? Umuyorum ki bilenlerimiz var. En azından doktorlarımız var ne kadar görmesekte.. peki diğerleri?
ben Kocaeli grubu için İlk Yardım eğitimi organize edelim diyorum ne dersiniz?
Arkadaşlar cumartesi planınızı görmedik. Bizde bir PLan yaptık. 5-6 motor olduk yarın akşam 5 te buluşup sapancaya gideceğiz.gelmek isteyen olursa bekleriz. ilk gurup saat 5 te yola çıkacak daha sonra 7.30dada ikinci bir gurup yola çıkacak... işi olmayan varsa gazlayalım.
Birisi Kebum, Birisi Semih diye arkadaş nickini unuttum, Bizim choppercı var Murat diye arkadaş sonra Benim ev arkadaşı var bizde öğretmen Can varya ona cbr125 aldık o.Murat ta bi arkadaşını daha getiricek.
Esrarengiz olaylar oluyormus su anda sahilde.. anlayanlar anladi
Yarin aksam planlara dahil olamiyorum malesef kusra bakmayin arkadaslar size iyi gezmeler
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)