yazın topici hemen hergün ziyaret ettim sadece ağustos ayında yokdum ama toplantıyla ilgili somut birşey okumadım, yoksa niye katılmayayım...
yazın topici hemen hergün ziyaret ettim sadece ağustos ayında yokdum ama toplantıyla ilgili somut birşey okumadım, yoksa niye katılmayayım...
Hız tutku olmamalı...
25 nci sayfada misal yazmışız nerde kaçta buluşacağımızı. sağlık olsun bi dahaki yaza artık
==============================
==============================
bi dahaki yaza bomba olucak inşallah yaf şimdiden özlebim bea yaza kaç ay var
izmit merkezde bizim kalabalık bi grubumuz var hafta sonları sağa sola takılıyoruz hatta gebzeden gelen arkadaşımız bile var
ali benim ismim çarşıda pati (bowlingin altında) kafe var biliyorsan oraya uğra akşamları istersen mustafa var orada ondada senin gibi ramzey var mavi renkli
bowling altı ok o mavi ramzeyi biliyorum devamlı orada duruyo uğrarım dostum bi ara sen ne kullanıyosun yazmamışsın yoksa oradaki siyah harley seninmi
KocaeLi Naparsızın görüşmeyeLi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Selam Kocaeli mt pazar günü yaylalara dogru yuvacık sırtlarında ercova diye bi yayla var gazlıcaz o taraflara gelmek isteyen olursa bırleselım en hard Enduro sundan
üssü var,üstü yok
arkadaşlar terörü lanet amaçlı toplanalım mı bayraklarla kocaelınde konvoy öneriyorum ne dersiniz
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
tamam arkadaslar 29 ekıme hemen bi katılım listesi yapalım realde buluşalım 12de ben ben varım herkez bıldırsın cevresındekı arkadaslarıma
ama ciddiyet lütfen biz de motorcular olarak tepkımızı gösterelım
haydi abilerim hep birlikte tüm Türkiye tek kalp olmalı o gün...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Gelen Ler Gelİcem Desİn Hadİ Arkadaslar
Tamam İŞ Te Herkeze Uyucak Bİ Saate Ayarlariz AkŞam Bİle Olur Yeterki Yapalim Ben Saati Şİmdİlİk 13:00 Dİyorum Uyan Uymiuyan Desin Ona GÖre Plan Yapalim Orta Saati Bulalim Skutir BÜyÜk KÜÇÜk BÜtÜn Motorluarkadaslar Hepİmİz Orada Olalim
HİÇ Bİrİnİzİn DuyarliliĞi Yok Arkadaslar Neyse 29 Ekim Motordelİsİ PerŞembe Pazarin Da AkŞam 7 De Ben De Oradayim Gelen Gelir Ben Oraya Gİdİyom Burada İŞ Yok
inş bi aksilik çıkmaz ben gelirim ok yer anıtpark herkeze duyurulur arkadaşlar katılım fazla olursa sevinirim
evet erhan katılıyorum sana aksam 19.00 da toplanalım bızde
üssü var,üstü yok
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)