shell 97 oktan
peki bakalım yarın size katılacam arkadaşlar ama geç olcak biraz
az biraz işlerim var saat 6 gibi en erken 9 gibi falan gelebilirim gibime geliyor
geri vites yok burak bizim şanzumana müsait değilmiş
adamın düz vitesisin !
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
bu arada sms grubu işlemiyor. dün Gece görmüş olduk. Bu yüzden sms grubunun sıralı sisteme dönmesini talep ediyorum !! şiddetle
Tayfa son durum nedir? Carsambami persembemi ? Neresi kac kisiyiz
çarşamba günü 18:30 (bazılarımız 18:00 gibi orada olacaktır zaten)
yer kawasaki special bike mağazasının tam karşısındaki metin abinin büfesi (yanlışım varsa düzeltin metin abinin yeri diye aklımda kalmış)
kişi sayısını kimse kestiremiyor bazen 10 kişi bazen 3 kişi oluyoruz. o yüzden arkadaşlar bir talebim var, sms 'i topludan zincire geçirelim bence de, ayrıca çarşamba günleri gelecek arkadaşlar için liste oluşturalım derim. kimlerin geleceğini kesin öğrenmiş oluruz bu şekilde herkes birbirine gelecek misin diye soruyor durmadan.
listeyi başlatıyorum: (nicklerde yanlışlık varsa k.bakmayın kesin geleceğiz diyen arkadaşları yazıyorum unuttğum varsa ekleyin ltf)
1) Mert Severler (mrt89)
2) Mustafa Abimiz (bloower)
3) Erdem Cengiz Abimiz
4) Eray Abimiz ve aramıza yeni katılacak arkadaş (erays ve arttçı)
5) Serdar Göç ve 2 yeni arkadaş (drgon)
6) Kebum
7) Klarnet Ergan
8) seyithan (şeytan)
9) ismail (xismail)
10) Emre Emiroğlu (emiroğlu)
11) Doktor Sert (cross carlos)
Zincir olayina gecelim ve 3 sefer donus yapmayan zincirden cikartilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------
Tovbeler tovbesi doktor sert mu geliyor? İnanmam hem de motorla?
evet geçen hafta söz verdi gelmezsem hepinize yemek ısmarlayacağım dedi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
selam millet mustafa abim arabayla gelecekmiş sanırım beni de alsa geçerken beni de buluşmaya götürse ne güzel olur
Herkeze iyi geceler.Acaba bu aşağıdakı attıgım ilanı tanıyanınız bileniniz göreniniz var mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9410970/detay/
screengrab
yeni motorum göründüğü gibidir
Hayırlı olsn Allah kaza bela vermesin
Sağol Burak hocam, artık gezi düzenlediğiniz zaman fesatlanmayacağım
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)