ismail Sağol tabikide biniyorum
erdem adama zorla motor aldirdin ya helal olsun sana
bu çarşamba günü bütün arkadaşlar la görüşmek dileğiyle
eray unutmadan artik erdem benim ile uğraşır heralde
çarpıcı mert de yok ya a
nerdesinnnnnnn mert ezer Yetisşsssss
İsmail dün evden bir çıktım çıkış o çıkış anca geldim. Kerpe gezisine katılmayı çok isterdim ancak Adanadan üniversite arkadaşım geldi. Bir sonraki gezilere inş. :D
Carsamba gunu katilim iyi olacak gibi gozukuyor. Gecen haftaki gibi az katilim olursa daha da gelmem bak :p toplandiktan sonra bir yerlere gidelim derim ama nereye gidelim? Yuvaciktan baska bir yere gidelim. Bu arada gelmeyen arkadaslar iftar yemegini cekecekmis !!!
Bu Çarşamba katılım iyi olsun bari ;)
Beyler Ramazan ayı geliyor. Önümüzdeki Pazar gününü değerlendirmeyi öneriyorum.
07.07.2013 Pazar günü için bir etkinlik düzenleyelim mi?
Çevre illerden herhangi biri olabilir. (Yalova hariç, çok yakın çünkü :D)
3 mtor geliyoruz büyük ihtimalle. yalnız 250ciler fazla uzamasın dolaşırken motor daha rodajda zorlayamıyorum...
kimler geliyor çarşamba günü? yine 2-3 kişi gelecekse ben boşuna dersimi kaydırmayım. Ders kaydıracağım başka güne..
Şuan için bir aksilik olmaz ise 2 kişi varız, Oğuzhan ve ben
karamürsele gidebiliriz. karamürsele gelmeden bildiğim güzel bir köfteci var orada köfte yiyebiliriz. Değirmendere'den sonraki virajlar tatlı tatlı... ya da sapanca
Ben hep varım Allah'ın izniyle. (Mücbir sebep yoksa :D)
çarşamba günü
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
beyler inanmayacaksınız ama ben motora geri vites taktırdım
çarşamba gelemiyorum, çünkü eşimin doğum günü.. tarihi biliyorumda çarşambaya denk geldiğini şimdi farkettim. Perşembe ya da başka güne kaydırma durumu olursa katılırım.
Motorda geri vites :D
Ben çarşamba da perşembe de gelebilirim. Kesin katılacağım. Hele bir de sürüş yapacaksak kaçırmam.
Semih adinda bir arkadas daha katilacak aramiza carsamba gunu
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
Bence carsamba toplanalim degistirmeyelim gunu. Persembe de goruselim !!!
Sen de haklısın :D
Her zamanki gibi Çarşamba toplaşıyoruz beyler ;)
Ne burak motora R mi taktirmis.
Allahim ne gunlere kaldik
Carsamba yeni katilip ilk defa grup surusu yapacak arkadaslar icin yuvacik ideal. Katilim olmayabilir ismail sikinti yapma. Ben gelirsem mert de gelir:-)
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)