Malzemeyi alırsanız ben de hallederim zaten ;) Lastik hariç tabi :D
Malzemeyi alırsanız ben de hallederim zaten ;) Lastik hariç tabi :D
Cumartesi, pazar , pazartesi yağış var beyler önleminizi alın !
http://www.accuweather.com/en/tr/koc...weather/318719
hafta içi yağsa ne güzel olurdu, özellikle hafta sonu yağıyor ya
sağlık olsun, oturup çay içicez artık tüm hafta sonu
Merhaba arkadaşlar. Geçen sene böyle aktif değildi buralar maşallah .. Koca KOCAELİ MT'ye yazan yoktu şimdi pek sık bakamasamda bi bakıyorum 4-5 sayfa yazı dolmuş.. Buralara yazılıp çizildiğini, toplanma etkinlik yapma çalışmalarının yazdığını okumak güzel, kaçırmak kötü .. Katılabilmek harika Bakıyorumda toplanma yeride evime 1.1 km . Hafta sonu kocaeli mt olarak güzel etkinlikler planlanmalı, bütçeleri sarsmayacak, herkesin rahatlıkla dahil olabileceği farklı pek bilinmeyen gidilmedik yerlere sürüş yapılabilir..
Çarşamba günü işlerimin müsait olması durumunda toplanma yerine katılacağım inş.
Saygılarımla
Ahmet DOĞAN
05314331111
M. Ali PAŞA / İZMİT
Ahmet Merhaba,
bekleriz tabi ki, çok keyifli oluyor, son 1 aydır ben de fazla katılım gösteremesem de olsun
(Erdem laf sokacak)
Beyler her türlü etkinliğe varım. :D
Eray abi, Oğuzhan napiyor?
selam kocaeli MT familyası. Etkinlik varsa bende geleceğim son durum nedir? yoksa kaçırdım mı?
Etkinlik olarak her Çarşamba saat 19:00'dan sonra Special Bikes Kawasaki'nin karşısındaki cafede buluşuyoruz. Katılım iyiyse küçük bir tur atıyoruz.
Hafta sonları da planı olan arkadaş varsa yazıyor. İsteyen katılıyor. Güzel de oluyor
Mesela bu Pazar Kerpe'ye gideceğim ben. Katılmak isteyen var mı?
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Hmm demek her çarşamba. ben hep önünden geçerken bakıyordum oradaki motosikletlere demek gruptakilermiş.
Hatta xt660x gözüme çarpıyor hep orada. Bende katılırım o zaman bundan gayrı :D
Kerpe iyimiş benimde hep aklımda. hem gezi hem deniz.
kebum bugün benzinlikte gördüğüm sen misin
tabikide her Çarşamba bekleriz. muhabbet güzel oluyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
ahmet sanada Merhaba bekleriz bizler arkadaşlar
kocaeli mt olarakk büyük bir aile olmak istiyoruz
bloower, bugün çıkmadım henüz dolayısıyla ben değilim. Ama birazdan plansız bir şekilde atlayacağım motora.
Eminim güzel muhabbet oluyordur. her çarşamba katılmaya çalışacağım.
Vayy, Mustafa abimm. Özledik seni Nerelerdesin?
Motosiklete biniyor musun abi?
Kebum, yarın planın yoksa bana katılabilirsin ;)
Yeni değil bu yalnızlık . . .
DÜZELTME
HER ÇARŞAMBA 18:30'DAN SONRA
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Yok ugur benim ki duz 600. 660x alacak kadar zengin olamadik
Nerelerdesin hic sesin cikmiyor. Bende dedim yapalim aksam gorusmelerini
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Alabildin mi berkay'dan numara
bu arada oğuzhan hayırlı olsun kardeşim ben senin yerinde olsam erayı bindirmem
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)