Arkadaşlar, haftasonu Ereğli Festivaline gidecek arkadaşlarımız var mı Kocaeli'den?
Arkadaşlar, haftasonu Ereğli Festivaline gidecek arkadaşlarımız var mı Kocaeli'den?
Buradan ayrıntılı bilgileri görebilirsin.
Özetle, Karadeniz Ereğli Festivaline çadır-kamp şeklinde biz de gidiyoruz. Eğer Kocaeliden de düşünen varsa ve program uyarsa birlikte sürüş yapılabilir. Ben cuma akşamından Ankara ve İstanbuldan bikaç ekip birleştirip onlarla gidiyorum. Sakarya ekibini de diğer bir arkadaşım (İbrahim) organize edecek kısmetse...
"CaRPe DieM"
Çok fena utandım
Size yemek borcum var , Burak Hocam , Mert , İsmail abi ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------
Gölcük'ten getrdğim arkadaşlar köye gitceklermiş geri vitese taktılar , bnde onları bırakıpta duramdım .
Beyler turlamak için buluşalım. Çok oturduk zaten. Oturma kontejanımız dolu.
Ortalik karisti yahu burak hocam kime tesekkur edecegimi sasirdim ) sag ol abim.
H.sonu istanbuldayim (motorla gitmeyecegim) ama p.tesiden itibaren etkinliklere katilabilirim
Beyler günaydın,
dün apar topar İstanbul'a gittik Oğuzhan ile beraber.
2 motor beğenmiştik; cbr 125 ve 250
cbr 250 yani benim alacağım pek içime sinmediğinden almadım ama cbr 125i alıp geldik.
Oğuzhan artık bir artçı değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:37 ----------
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------
sahibinden.com'daki kafama yatan, beğendiğim hemen hemen bütün cbr lara mesaj attım, aradım, görüştüm fırsat buldukça ama dün tam "tamam oldu bu iş" derken fotoğraflarda beğendiğim motor karşımdayken heyecanlandırmadı beni; çizikli, rengi solmuş, hırpalanmış vs..
Hayırlısı olsun Eray abi, bazıları çok hor kullanıyor makineyi. Sonra gözünden düşünce iyice salıyor, hiç dikkat etmiyor. Sonra da satmaya kalkıyor. Kim alsın o motosikleti?
Vaaaaaaay Oğuzhan hayırlı olsun Sana tavsiyem 100 TL ayır, motosikleti yağ bakımına sok. Kaliteli yağ koy motosiklete, sonra da şu anki KM'den itibaren hesaplarsın bakımlarını. (Her 4.000 Km)
Eray abi motosiklet alana kadar artık o senin artçın olacak sanırsam :D Nickleri değişin bence siz :D
Evet Oğuzhan, neler hissediyorsun? Bi de motosikletin özelliklerini paylaşabilir misin? Kaç KM'de? Kaç Model? Kaça aldınız?
Yeni değil bu yalnızlık . . .
İsmail, Oğuz şuan eğitimde kendisini taşımaya başladı bile, sonra da ebedi artçısı olurum onun fark etmez
o söylediğin bakımlara girecek, arka firen yapılmalı sonra lastikler değişecek falan..
ama motor çok diri hakikaten, çok beğendim ben..
yapılacak şeyler var tabi ki.
Hacım Merhaba,
Öncelikle teşekkür ederim, herkesin yaşaması gereken duygular, dün bir kaç sürüş denemesi yaptık çok güzeldi bakalım bu şekilde antremanlarla öğreneceğiz inş.
Motoru 34.500 KM'de aldık, 2006 Model, kısa pazarlık sonucu 3.400,00 TL'ye anlaştık
İsmail hocam, Erkan'ı uzun süredir tanırım aslında zaten usta değildir daha çok..
gideceğimiz yer mecburiyetten ya haldızlar olur ya da murat'ın oraya gidebiliriz. ya da parçaları alır Adnan abiye rica ederiz.
o da mı olmadı zaten bir eminönü yaparız, orası en ucuz yerler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------
Burak hocam, ben de çok güldüm o fotoğrafa, ilk turundan alınmış bir kare o an yakaladım
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)