Cumlemizin kandili hayirli Allah yar ve yardimciniz olsun
Cumlemizin kandili hayirli Allah yar ve yardimciniz olsun
Sikinti yok kardesim
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Hayırlı kandiller,
kazasız belasız sürüşler..
Kandilimiz mübarek olsun. Herkese hayırlı kandiller.
tekrardan merhaba herkese. bayadır girmiyordum foruma o yüzden konu almış yürümüş yeni insanlar da gelmiş. üşendim açıkçası eski mesajları okumaya. neyse hayırlı kandiller
Khakan zaten carsamba gunu bulustugumuz arkadaslari bulmussun telefonda da bahsettim her carsamba 18:30da bekleriz
yarın sabahki 'büt'üme bu gece yaptığım Değirmendere yolculuğumla hazırlandım, hayırlısı. yine durdum durdum evde kudurdum. sonra tutamadım kendimi gazladım durdum. gidişte bi inceden ılık soğuk karışımı bi hava vardı. ya gittiğim saatten kaynaklanıyor olacak ya da bana denk geldi bilmiyorum adımımı sahile attıktan 5 dk sonra birden soğuk soğuk rüzgarlar esmeye başladı ki üşüttü hafiften yani. velhasıl kelam 15-20 dk ya durdum ya durmadım sahili boydan boya bi turladım atladım motosikletime tapa gaz evimin yolunu tuttum. varır varmaz da oturdum pc basına. iyiydi. biraz deşarj oldum biraz rahatladım, huzur buldum. yol yapmak iyidir be arkadaşlar. haydin eyi geceleeer...
ii geceler...
yarıns büt'te başarılar...
Nasılsınız Kocaeli ahalisi?
Burak Hocam, gezi bitti mi sizin?
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
real'in arkasında bulvarda special bike kawasaki karşısı metin abinin dükkanı
harita : https://maps.google.com/maps/ms?msid...8ed7d615bdd182
ben yokum malesef işteyim size iyi eylenceler...
burak hoşgeldin kardeşim iyi gezmişsin belli
şu iftar olayından haber varmı
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Arkadaslar yarin ise basliyorum. 18de cikacagim zink diye gelecegim bekleyin bensiz gitmeyin bir yere ayrica toplantilar icin daha uygun cafe onerim de var. Yarin paylasirim hatta onunden geceriz bakariz uyarsa oralarda da bulusabiliriz. Bu aksam gezecek olan var mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)