Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kocaeli - MT]

REKLAM ALANI
    mrt89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yzf r125
    Erayim benim motoru verelim arkadasa?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------

Arkadaslar haftaya degil sonraki haftaya cumartesi gunu cikalim istanbula gidelim motorlar icin eksiklerimizi alalim. Toplucana gidersek belki indirim de yaptirabiliriz hem istanbul izmite gore daha ucuz ve izmitte bulamayacagimiz seyler de bulabiliriz. Ben mont ve eldiven alacagim. Sonrasinda istanbulu turlariz. Gelmek isteyen varsa yazsinlar eger birkac kisiyi gecebilirsek su mesaj sistemimizi de bir denemis oluruz ;)
    erays bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı mrt89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------

Arkadaslar haftaya degil sonraki haftaya cumartesi gunu cikalim istanbula gidelim motorlar icin eksiklerimizi alalim. Toplucana gidersek belki indirim de yaptirabiliriz hem istanbul izmite gore daha ucuz ve izmitte bulamayacagimiz seyler de bulabiliriz. Ben mont ve eldiven alacagim. Sonrasinda istanbulu turlariz. Gelmek isteyen varsa yazsinlar eger birkac kisiyi gecebilirsek su mesaj sistemimizi de bir denemis oluruz ;)
    Mert, o işi 7 Temmuz'a kadar erteleyebilirsen ben varım. Malum, maaşlı çalışan adamım 5 Temmuz'a kadar sıkışık durumlar ;)

Oğuzhan'a YZF R125 gitmez. Hem pahalı zaten. Cbr125 ideal onun için ;) Hatta bütçesi olsa ona da Cbr250 önerirdim. Ama YZF R125'te çok zorlanır ;)
    Yeni değil bu yalnızlık . . .

Motosikleti
    yzf r125
    Sen oguzhan misin ? Niye zorlansin adam ? ikinci el ucuza verecegiz. Kendi motorunu ovme bir kere de arkadas. Ayip.

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Öyle deme hacı, Oğuzhan da benimle aynı boylarda. Tecrübesi de belli. Şimdi YZF R125'le başlarsa çok zorlanır. Çünkü adamın commuter geçmişi bile yok.

Acemilik evresinde gaz, arka fren, ön fren, debriyaj, kontra, devir vs. bunları düşünürken bir de oturma pozisyonu zorlayacak onu. Bu arada ben motosikletimi övmüyorum, mantıklı bir tercih olduğunu söylüyorum.

Yamaha aynı kasaya YZF R250 yapsın, 13.000 TL fiyat koysun, ilk ben alırım. Peynir-ekmek gibi de satar. İyice öğrendikten sonra Cbr125 ve Cbr250'nin oturuş pozisyonu tam olarak Racing olmadığı için yetmiyor insana.
    Bu arada sizin motosikletin orjinal egzoz da süper hacı. Cbr 250'ye olsa taktırırım valla :D

Tabi asıl karar Oğuzhan'ın. Bi denesin senin makineyi, hoşuna gider, fiyatta da anlaşırsanız tabii ki YZF R125'i de tavsiye ederim. Sonuçta bir Bumoto Calibre, Megelli veya Yuki Spitzer değil, YAMAHA! :D

Emiroğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR ( 2008 )

Kesinlikle geliyorum . Bnde r125 yan plastik grenaj alıcam ...
    Ben bakkala gitmek için motosiklete binmem , motosiklete binmek için bakkala giderim ... N'okta !

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı Emiroğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle geliyorum . Bnde r125 yan plastik grenaj alıcam ...
    Emre, o fotoğraf ne hacı? Gözler acayip çıkmış. Şeytan gibi bakıyorsun :D

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Komşu komşu birazdan nasipse izmite doğru bi dolaşmaya çıkıyorum. Aksesuar adına büyük ve/veya uygun denebilecek nereleri vardır nerdedir. Gelmişken tükanları da gezeyim diyorum
    "CaRPe DieM"

Motosikleti
    CBR 600 RR ( 2008 )
    Alıntı xismailaydin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emre, o fotoğraf ne hacı? Gözler acayip çıkmış. Şeytan gibi bakıyorsun :D
    Yok başkan aslına bakarsan yakışıklı adamımdır fotoyu burada profil yaparken pixel kaybı oluyo dolayısıyla benim gibi bi melek , şeytan olmuş işte
    Ben bakkala gitmek için motosiklete binmem , motosiklete binmek için bakkala giderim ... N'okta !

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Mert'im, kardeşim, bugün Oğuzhan ile İstanbul'a gidicez. 1-2 motor var onlara bakıcaz ama cbr 125'e karar verdik.
    Her türlü kullanır senin makinayı aslında ama bir de bütçe sıkıntısı var, cbr 4000 tl ye kadar var, o civarlarda bir makine alıcaz zaten..

Motosikleti
    CBR 600 RR ( 2008 )
    Bu arada fotoğrafcıyım , dileyen arkadaşların motoruyla birlikte fotoğraflayabilirim

Motosikleti
    yzf r125
    Emiroglu iki hafta sonraki istanbul turumuza makineni getir madem ben de foto. cekmeyi severim universitedeyken fotograf klubu olarak az gezi yapmadik kafa karenaji da alirim belki ben eger izmittekiyle ayni fiyat cekerlerse sismandan alirim duruma gore. Tasimanin bir mantigi yok. Erkan diye bir arkadas daha var yzfr125 kullaniyor onun da karenaj eksigi vardi bir soralim belki gelir o da

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı erays adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mert'im, kardeşim, bugün Oğuzhan ile İstanbul'a gidicez. 1-2 motor var onlara bakıcaz ama cbr 125'e karar verdik.
    Her türlü kullanır senin makinayı aslında ama bir de bütçe sıkıntısı var, cbr 4000 tl ye kadar var, o civarlarda bir makine alıcaz zaten..
    Eray Abi, bende 2005 model Repsol görünümlü Cbr 125 vardı. Bence başlangıç için iyi bir seçenek değil.
    Oğuzhan 2005-2007 arası baktığınızı söyledi bana. O modeller karbüratörlü ve çok yakıyor. Çok apaçinin elinden geçtiği için de "ciğersiz" oluyorlar genelde. Ayrıca KM'leri yüksek olduğu için her bakım ağır bakım oluyor belli KM'den sonra.
    Japon üretim olduğu için parçaları da çok çok pahalı. O kasanın enjeksiyonlu 2010 modelleri var. Onlar çok iyi ama onlar da pahalı.

Bence Oğuzhan şimdilik Ybr 125 filan alıp onunla başlasın. Hem daha yeni, hem daha az Km yapmış, hem daha az yakan hem de daha az masraf çıkaracak bir Ybr 125 başlangıç için daha iyi olabilir.
    Ybr'nin gidon açıları ve oturuş pozisyonu da yeni öğrenecek biri için daha cazip. Adı üstünde "Yamaha Brilliant Riding / Yamaha Dahi Sürüş". Oğuzhan bi düşünsün derim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------

Beyler, bu arada Başiskele'de trafik kazası olmuş. Bir motosiklet TIRa çarpmış. İlgili haber için tıklayınız...

Motosikleti
    CBR 600 RR ( 2008 )
    Emiroglu iki hafta sonraki istanbul turumuza makineni getir madem ben de foto. cekmeyi severim universitedeyken fotograf klubu olarak az gezi yapmadik kafa karenaji da alirim belki ben eger izmittekiyle ayni fiyat cekerlerse sismandan alirim duruma gore. Tasimanin bir mantigi yok. Erkan diye bir arkadas daha var yzfr125 kullaniyor onun da karenaj eksigi vardi bir soralim belki gelir o da
    Tabi ki Ve mümkünse İsmail abi gelmesin , yanımdan 160 la geçiyo kafam bozuluyo Biz 3 yzf gidelim kafamza göre ...
    mrt89 bunu beğendi.

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Tabi ki Ve mümkünse İsmail abi gelmesin , yanımdan 160 la geçiyo kafam bozuluyo Biz 3 yzf gidelim kafamza göre ...
    Ne zaman yanından geçtim hacı? Biz o konuyu netliğe kavuşturmuştuk sanıyorum :D Kardeşimdi o kardeşim ;)

Motosikleti
    CBR 600 RR ( 2008 )
    Ne zaman yanından geçtim hacı? Biz o konuyu netliğe kavuşturmuştuk sanıyorum :D Kardeşimdi o kardeşim ;)
    Olsun , motor aynı motor Ha sen ha kardeşin ... Gıck aldım bikere o makinadan

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ----------

Arkadaşlar gıcır yzf mi satıyorum .. İlandaki kardeşim , ilgilenenlere yardmcı olurm . Ybr cbf takas olur ...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sirf-kalite-sifirdan-farksiz-yzf-r125-2011-siyah-128632296/detay/

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Olsun , motor aynı motor Ha sen ha kardeşin ... Gıck aldım bikere o makinadan

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ----------

Arkadaşlar gıcır yzf mi satıyorum .. İlandaki kardeşim , ilgilenenlere yardmcı olurm . Ybr cbf takas olur ...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sirf-kalite-sifirdan-farksiz-yzf-r125-2011-siyah-128632296/detay/
    Ne oldu Emre? Neden satıyorsun Yzf R125'i?

Motosikleti
    CBR 600 RR ( 2008 )
    Ne oldu Emre? Neden satıyorsun Yzf R125'i?
    Aylık 330 tl ödüyorum ve hala 18 ay ödemeye devam . Çıkaramıyorum artık parayı . Ybr , cbf , apache rtr 150 , gibi bişi alıcam .
    Şeklim var cebimde benzin parası yok Şimdiye burs alıyodum alttan dersim var devlet bursuda kesti ortada kaldık ...

MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    N'apiyorsunuz ahali? Biz kutlay ve emre ile kadirga koyundayiz bu gece... Yarin canakkale tarafini gezecegiz
    erays bunu beğendi.

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R

istanbulda sirkeci tarafında motorcular var. Benden size tavsiye fiyat konusunda birşey beklemeyin adamların fiyatı netten daha pahalı boşa yorulmuş olursunuz. Ama alt seviye ürünler alıcaksanız prohell gibi onlarda ufak indirimler olur ama revit shoei vs gibi kalite malzeme alıcaksanız boşa yorulmayın derim ama maksat yol yapmak gezmekse olabilir.

---------- Post added at 23:24 ---------- Previous post was at 23:22 ----------

Ben yakında izine çıkıyorum uzun bir süre müsaitim uzun kısa kamp tur her türlü katılırım ama şu işlerimi halletmem lazım motorumdan çok uzak kaldım bir türlüde yeni arkadaşlarla tanışamadım en kısa zamanda ordayım plan yapanlara eşlik edebilirim yol yapmam lazım stres bastı

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbulda sirkeci tarafında motorcular var. Benden size tavsiye fiyat konusunda birşey beklemeyin adamların fiyatı netten daha pahalı boşa yorulmuş olursunuz. Ama alt seviye ürünler alıcaksanız prohell gibi onlarda ufak indirimler olur ama revit shoei vs gibi kalite malzeme alıcaksanız boşa yorulmayın derim ama maksat yol yapmak gezmekse olabilir.

---------- Post added at 23:24 ---------- Previous post was at 23:22 ----------

Ben yakında izine çıkıyorum uzun bir süre müsaitim uzun kısa kamp tur her türlü katılırım ama şu işlerimi halletmem lazım motorumdan çok uzak kaldım bir türlüde yeni arkadaşlarla tanışamadım en kısa zamanda ordayım plan yapanlara eşlik edebilirim yol yapmam lazım stres bastı
    Nihat abi İzmit'e gelince ilk ben karşılayacağım seni :D

Valla bayağı başının etini yerim artık, karbondu, gezmeydi filan Sen şimdiden hazırla kendini

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler