Mustafa abi dünkü yardımın için bir kere daha teşekkür etmek istiyorum. Sağlık sigortanı iptal et abi sen,hasta olursan ben bakacam bundan sonra :D
Mustafa abi dünkü yardımın için bir kere daha teşekkür etmek istiyorum. Sağlık sigortanı iptal et abi sen,hasta olursan ben bakacam bundan sonra :D
şimdi arkadaşlar şu liste telefon olayına girelim. ben başlatıyorum
1-Erdem CENGİZ (derince/60evler) A(RH)+ 05416916644
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
İsmail Aydın - Hisareyn/Gölcük - B Rh(+) - 0541 719 04 01 (Turkcell)
Semih Sert,Gündoğdu/Bayındırlık,A Rh+,05557056154
Uğur Ak
0 555 562 68 44
B Rh (+)
Bu aksam gezecek olanlar varsa saat 9 da bulusalim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
Ses yok kimseden
Eray Şimşek / İzmit / Yeni Mahalle 0 Rh (+) 0532 325 55 09
cbf kullanıcıları olarak karamürselden cumartesi günü saat 10 gibi izniğe gideceğiz
bekleriz
eyvallah sen sağolasın birgün acil servise gelirim iğne ısmarlarsın (hatırladınmı sözün vardı kamerada kayıtlı)
Mustafa abi, sakallı haline alışmışım ben senin, dün öyle benim gibi parlak görünce zor tanıdım valla :D
sağol ismail napak banada yaaaazıııık.... bugün seni gördüm galiba saat 17 18 civarı gibi tam hatırlayamıyorum yeni gölcük yolundan ışıklarda duruyordun galiba kask ve motor aynıydı.....
mustafa körfez çamlıtepe ARH(+) 0542 527 52 80
kürşat ışık - körfez - B Rh (+) - 0507 709 51 32
Millet günaydın.
benim artçıya motor bakıyoruz
cbr 125 şuanki düşüncemiz.
haberiniz olsun
aranıyor..
Erdem motor almaya beraber gidicez, haberin yoktur şimdi senin, söylemedi deme
Yusuf EMRE - GÖLCÜK Kavaklı - 0 RH (+) - 0 534 838 59 66
Oguzhan hosgeldin kardesim bi serdar diye arkadas var soralim ona satilikmi diye
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Serdarin motor satilik siyah
Ayvaliktan sevgiler
aaaa Burak hocam, siz gittiniz di mi?
vay be
ulan!!!
iyi gezmeler hocam ya,
Serdar'ın motoru nasıl, fiyatı ne, bir görüşseydik..
Halil BALCI - Derince - 0 RH (+) - 0 554 961 22 37
Vayyy, Oğuzhan'ım. Hoşgeldinnn
Sana da bulaştırdık sonunda motosikleti
Sen bir ara bana artçı ol da daha da bağlan motosiklete, sabırsızlan
Fotoğraf da karizma yalnız ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Vayyy, Burak hocam İyi gezmeler, tekeriniz düz bassın
Fotoğraf bekliyoruz gezi sonrasında
Dikkatli olun, Allah kaza bela vermesin . . .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------
Bu arada bugün eğitim için İstanbul Maslak'a gittim. Yeniköy Shell'den 97 oktan ile depoyu tamamen doldurdum.
Gün sonunda 251 KM'de 10 Litre benzin yakmışım! Ama İstanbul'a giderken rüzgar yoktu ve düz yolda 172'yi gördüm. (Bu sefer çantam yoktu.)
En az 6-7 Km boyunca 171'in altına inmedim. Sonrasında yine 160 ortalamayla devam ettim.
Otobandan çıkınca yine ceza yememek için yavaşladım :D FSM sonrası birazcık İstanbul trafiği çektikten sonra Maslak'a vardım. Gölcük'ten Maslak 1 saat 30 dk sürdü.
Dönüş yolu çok acayipti. Cuma akşamı İstanbul trafiğine takıldım. İstanbul'daki insanlar nasıl yaşıyor?
Ayrıca yine dönüş yolunda rüzgarla savaş yaptık resmen! Rüzgardan dayak yemiş gibi hissediyordum yolculuk sonrası. Hiç böyle olmamıştı!
Hereke'de büyük bir kaza olmuş. 10-15 Km'lik bir trafik sıkışıklığına denk geldim. İstanbul trafiğindeki ve Herekedeki sıkışıklıklar da yakıtı etkiledi tabi.
Ama şunu öğrendim ki; benim Cbr250 minimum 150 Km/S hız ile kullanıldığında 4 LT götürüyor arkadaş ;) (Bugünkü sürüş ortalamam 162 Km/S)
Yani motosikleti 120 Km/S hızla kullansam 100Km/3Lt oluyor. Sıkıntı yok ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)