yarın nerden kaçta gidiyoruz ve yanımıza alacakları yazalım
1. beyaz don
yarın nerden kaçta gidiyoruz ve yanımıza alacakları yazalım
1. beyaz don
Ben izmite bosuna gelmeyim. Degirmendere migrosa gelin saat 10:00 da uygun mu
bana uyar
hadiii kaplıcalara
ben geliyorum osn anda aksilikler çıkmassa...
arkadaşlar kerem terzioğlu (ergen beyaz ninja manifoltlu ) yarın lys sınavı olduğunda aramızda olamayacak hepimize özürlerini iletti bizde başarılar diledik ...
kendisi şuan sapancada bende rica etti söylememi
mert tekrar geçmiş olsun dostum..
ne zamandan beri giremediğim için bihaber olmuşum forumdan...
çarşamba gün kü toplantıları herdefasında kaçırıyorum malesef, bu hafta nasipse gelebileceğimi düşünüyorum...
yarın ki gezi içinde , herkese ii sürüşler arkadaşlar..ben malesef eşlik edemicem , fakat akşamında izmit'de biyerlerde oturursanız haberimiz olsunn...
arkadaşlar motoru bakıma bir türlü götüremedim. Konyadan dün akşam geldim. yarın sabah servise götürmeyi düşünüyorum küheylanı.
yarın montum olmadığı için uzun yola çıkmak istemem. siz gidin, doktorumun söylediği gibi akşama doğru izmitte bir yerde oturursanız seve seve katılırım size her bir tarafım mor halde
arkadşlar bu arada fazla montu olan arkadaş var mıdır geçici bir süre için kullanacağım. not: L beden gülmeyin.
oooOOOOoooo kürşat capırcı sen yaşıyormusun ???
adam sakat sakat geldi çarşamba arabasıylan
gel de görüşelim serti de al unutmayın bizi
Mert benim eski mont seyitte onu bi sor istersen
Beyler şimdi kim geliyor yarın Keramet'e?
Ayrıca 10:00'da buluşup birilerini beklemeyelim bence. 10:00'da Migros'tan hareket edelim. Bu plana göre ayarlarsak kendimizi daha güzel olur diye düşünüyorum.
Kerem'in sınavı var. Erkan ve Mert'in durumlar belli. Hatta Eray abiyi de onların yanına ekleyebiliriz. Erdem abinin mesai saatleri uygun değilmiş
Kürşat, dostum sen niye ekiyorsun bizi? :D
Uğur? Senin durumun ne dostum? Araya girmiş scooter sorup kaybolmuşsun. Geliyor musun yarın?
Yani buna göre
MBHorozoğlu
Bloower
xismailaydin (+artçı kardeşi)
olarak çıkacağız yola sanırsam.
Gölcük'ten Emre diye bir arkadaş vardı. Ona da haber vereyim de müsaitse gelsin. Gelecekse haber veririm buradan ben.
Seyithan gelecek mi peki? GT 250 Comet varmış şu anda onda da. Mustafa abinin peşinden gelebilir yani ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
Arkadaşlar Kocaeli Üni'de öğrenci İznikli bir motosikletçi arkadaşla tanıştım. O da yarın İznik'e gidecekmiş.
Yarın bize katılacak ve evine gidecek.
Buna göre şimdilik;
MBHoro
Bloower
xismailaydin (+artçı kardeşi)
izniklimustafa
olarak yolculuk yapacağız. Yzf R 125 Emre aradaşa da mesaj attım. Mesajı görürse haber verir. Yoksa kaçıracak bu geziyi de ;)
abi unutmak olmaz..
sert acilde nöbet tutuyo..
bu ayda yoğun...
ben de musait olamıyorum ..
atamdan önce son aylarım...okul sonu, baloydu mezuniyetti derken , zaman nasıl geçiyo anlamıyorum..
valla özledim sizleri..
ismail kardeşim benim misafirim var bursa'dan , yarın akşam'a çıkacaklar , o yüzden akşam dermanınız kalırsa izmit'de takılabiliriz, yağmurlu olmazsa...
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
değerli arkadaşlar
seyithanla bu geceki gazlamamız saat 00:30 da 95evler sapaktan izmit istikametine doğru balşadı
derince eskiyol shell de yakıt molasından sonra tam gaz çarşı
perşembe pazarının ordan gölcük istikametine sekapark
marina cafe de mrt89 da bize eşlik etti
mrt89 yakın zamanda geçirdiği kazadan dolayı biraz temkinliydi
merti evine bıraktıktan sonra yenidoğan 95evler arası dipgaz
ve sonuç
seyithan herzamanki gibi egzoz dumanımda boğuldu
(umarım kendi motoru bi süre daha tamirde kalırda yolda biraz daha eğlenmeye vakit bulabiliriz)
bu işareti çok seviyorum
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
L beden montttt ya polarla biniyorum tirsiyorum napayim korumam yok
Biz su anda yalakderedeyiz. Sevgiler selamlar.
kocaelide olaydım katılırdım kerametli ılıcasına
iyi gezmeler
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)