Sakarya'dan Değirmendere'ye kadar aşırı şekilde trafik kontrolü var,trafiğe çıkacaklar evraklarınızı unutmayın
Sakarya'dan Değirmendere'ye kadar aşırı şekilde trafik kontrolü var,trafiğe çıkacaklar evraklarınızı unutmayın
erdem on numarasın adamımsın hertürlü cevoo
ismail senle sonra görüşürüz....
Hizmette sinir yok
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Beyler bu arada bilgisayarla ilgili sıkıntınız olursa her zaman hizmetinizdeyim. Çekinmeden bana ulaşabilirsiniz.
Aynen, iyi oldu benim için de. Ama yollarda çalışma vardı, çok hoş değildi yollar. Yolu da bilmediğimden zıpladığım yerler oldu :D
Teşekkür ederim Uğur, yavaş gideyim eve :D
Gençler yarın uzun aradan sonra dönüyorum izmite hafta sonu izmitteyim motora binmeyi özledim valla. C.tesi boş olan varsa tanışalım yol yapalım
hayırlı Cumalar değerli arkadaşlar
akşam seyithan'la biraz gazladık. saat gece 1den 3e kadar.
d-100 ağladı be.
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
önce 2 motorduk
derince eskiyol ışıklarda seyitin hyo gaz kolu kopardı
sonra o şekilde yenidoğanda kokoreç yedik
ordan kuruçeşme opete hyo yu bıraktık
benim cbr la çarşı ,
çarşıdan sonra go home
bu arada ismail forumdan metehan abinin bi sıkıntısı var bilgisayarla ilgili sana yönlendirdim forma yazdım 2010 da silinen video falan gibi bişey
ismail benim bilgisayar akşam çöktü heeeelllp
erdem mesajları kontrol et telde.
ve erdem askolsun biz hızlı motor bulamayalim siz bide nispet yaparsınız hyo nerden çıktı
Degerli arkadaslarim seyitte cbr 954rr var golcukte tamirde emanet hyo almis gt 250f
Eray senin motorun yok ya kardesim seni disliyoruz. Ya motor al yada bizim mahalleye bidaha gelme
Diger arkadaslar nerde hic ses yok
Bugun eve gelirken gordum seyithanin kuzuyu yatiyordu dukkanin onunde
Kuzumu guldurme beni
bi parca sikintisi var temin ederse cikarcak
Arkadaslar dilovasi tarafi hava cok fena sakin
buralara ugramayin
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)