Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Kocaeli - MT]

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #5581
    erdem_cengiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Nisan 2013
    Şehir
    izmit
    Motosikleti
    cbr600f 5i
    burak iftar olayına sıcak bakıyomusun


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #5582
    erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Aralık 2012
    Şehir
    İzmit
    Motosikleti
    CBR 250 R
    mertin durumu nasıl?
    nasıl kaza yapmış,
    umarım iyidir, dur bir arayayım.

  3. #5583
    erdem_cengiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Nisan 2013
    Şehir
    izmit
    Motosikleti
    cbr600f 5i
    artçı da varmış puştun biri sıkıştırmış

  4. #5584
    Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Temmuz 2010
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Büyük geçmiş olsun. Aman dikkat arkadaşlar...

  5. #5585
    mrt89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2013
    Şehir
    İzmit
    Motosikleti
    yzf r125
    Merhaba arkadaslar. Oncelikle merakinizi gidereyim, iyiyim cok sukur artcida hicbir hasar yok. Benim de vucudumun sag tarafi yanik ve morluklar icerisinde hareket ederken aciyor hareket edemiyorum. Bir iki haftaya gececek seyler.
    Olaya gelecek olursak dun kosekoyden istanbul istikametine giderken tam baumaxin karsisindaki isiklardan 100m kadar once oldu olay 16:40 17:10 arasi bir saatte..
    Ben emniyet seridine yakin giderken(sag seritteyim kendi seridimde) yaklasik 50-60km hizla ilerliyordum.Birden sol tarafimdan beyaz bir tempranin uzerime geldigini gordum. Ya kasten geldi korkutmak amacli ya da emniyet seridine gecip ondeki arabalari gecmek istiyordu. Arabasinin sag on ve arka kapilari arasinda bir yerle bana carpti. Arabasinda cizik izleri ve gocuk buyuk ihtimalle vardir kaza aninda gordum izleri cunku. Arabadan kacmak icin fren yaptim ve emniyet seridine kirdim ama nafile. Bariyerle araba arasinda kaldim. Ne oldugumu anlamadan ben dengemi kaybettim. Artcim cimenlere uctu. Ben ise bariyere takildim. Sag kolum ve basim bariyerin otesinde bedenimin geri kalani yol tarafinda kaldi. Yaklasik10 m kadar sag gogsumun uzerinde bariyerin ustunde bu sekilde suruklendim. Artcimda hicbir yara vs yok fakat dedigim gibi benim montum parcalandi ve isidan surtunmeden dolayi vucudumun sag tarafi yandi ve darbelerden dolayi morardi.
    Olayin etkisi gectikten sonra dedim ki ben bu arabayi mobeseden bulduracagim. Ciktim dogru saraybahce karakoluna. Oradaki polis beyler olay mahalline bekirpasa karakolunun baktigini soylediler fakat once hastaneye gidip rapor almalisin dediler. Hastaneye gittim. Doktorlar ve hemsireler cekirdek citlemekten ilgilenmeyi unuttular. Bozuk atinca bakti doktor bey ilgilendi sagolsun. Raporumu gereksiz onlarca prosedur ve zaman kaybindan sonra aldim. Gittim minibusle bekirpasa karakoluna. Daha direk kapida ne vardi hop girme diye bir tavirla karsilastim. Mobese kayitlari konusunu soyleyince icerdekilere sor dedi. Gittim ve durumu anlattim. Kaza durumlarinda mobese kayitlarina bakmadiklarini ve gitmemi soylediler. Bos bos oturan polislerin 10dakikalik isten kacmalari acikcasi dokundu.... dedim ki yani mobeseler sus diye mi duruyor ne demek kaza durumlarinda bakmiyorsunuz? Bunun uzerine orada yok daha beride var dendi. E tamam buradan gecen adam bir dakika once oradan da gecmistir! Kardesim hadi bak bosuna geldin bakmiyoruz tavrinin uzerine sikayet edecegim sizi dedim. Et dediler gulerek. Isim istedim isimlerini vermediler. Iddialasama bizimle kotu olur sonu dediler. Kayit tuttur faili mechul diye. Biz de onu kaldiralim bunlerce dosya arasina, o oyle kalsin ilgilenmeyiz bile dediler.
    Arkadaslar ciddi bir kazadan sonra o halimle tum gun karakol hastane kosturduktan sonra adamlarin bu tavri? Yorumu sizlere birakiyorum. Cikarken siz anca biber gazi sikarsiniz baska yaptiginiz is yok dedim. Beni dovmeye yeltenen memurlara aldirmadan usul usul topallayarak ciktim karakoldan.
    Motora gelecek olursak kirilan karenajlari ve bozulan akort ayarinin yaptirilmasi vs 1500lirayi buluyor. Bir de mont ve kask masrafi. Isyerinden sabah ayrilan bir adam icin aksaminda bu kazanin olmasi biraz trajikomik oldu. Ve isin asil komik tarafi pazartesi gunu ben motorumu satacaktim taksitlerini odemek icin. Bu psikolojiyle nasil kimseyi dovmedim sakin karsiladim kendime hayret ediyorum.
    ARKADASLAR. KAZA YERINDE MERAKLI BAKISLAR YAVASLAYARAK YANIMDAN GECERKEN BIR ALLAHIN KULU DURMADI! sadece yusuf kardesimizin babasi gorup minibusu durdurmus ondan ALLAH RAZI OLSUN. Motoru kaldirmama vs yardim etti. Aklima ilk gelen sey ben iyiyim o beyaz tempranin plakasini alin demek oldu. O beyaz temprayi da 100m ilerde isiklara takilmis olarak goruyordum. Fakat malesef yetisememisler. Olaydan sonra trafigin kitlendigini farkettim. Oysa ki motorum emniyet seridinde suruklenmisti. Bir baktim herkes bon bon bakiyor. E bi kardesim biriniz de mi durup sirmazsiniz iyi misiniz diye. Ya da arkamdaki arabalardan biri bioe bakmadi mi plakaya?

    Asil sozum bana carpip da kacan o insana (insan denilebilirse). Olmus olsaydim icin rahat edecek miydi? Gazi kokleyerek kacarken neler hissettin? Hissedebildin mi? Okuyorsa eger bunu bir kendine sorsun. Belki vicdani vardir da bana ulasmaya calisir.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------

    Ayrica ekipmanlarin onemini daha iyi anladim. Montsuz kasksiz ve eldivensiz olsaydim belki bir iki uzvum kopmustu. Belki olmustum. Lutfen en kaliteli ekipmanlari alalim ve her zaman kullanalim! Eger alacak durumunuz yoksa motor kullanmayin. Alana kadar binmeyin. Sagliginizdan onemli degil g
    erkanozgur ve Tolga Can bunu beğendiler.

  6. #5586
    apranax77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Kasım 2011
    Şehir
    Yalova
    Motosikleti
    CB125E
    Çok geçmiş olsun. büyük kaza atlatmışsınız allah korumuş. gerçekten cok üzücü bir durum yasadıklarınız. bir insananın üstüne bukadar aksilik peşpeşe gelirmi geliyor işte. size ve artcınıza cok birsey olmamış ya en önemliside bu

  7. #5587
    Emiroğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ekim 2011
    Şehir
    Kocaeli - İzmit
    Motosikleti
    CBR 600 RR ( 2008 )
    Çok geçmiş olsun Mert , üzüldüm ... Polis'lerin bu kadar ilgisiz olması korkutuyo beni , ille ölmemiz mi lazım birşeyler yapmaları için !
    -CBX250- bunu beğendi.

  8. #5588
    mrt89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2013
    Şehir
    İzmit
    Motosikleti
    yzf r125
    Evet, hakkimizi aramamiz icin olmemiz gerekiyor malesef...

  9. #5589
    hattsaffa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2011
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    YAMAHA XT 600E (2000)
    merhaba arkadaşlar. MT89 arkadaşımıza geçmiş olsun. demekle yetinmeyip sağ tarafı hasarlı temra için cadı avı başlatmak isterim. zor bi şey değil. boş boş motorla gezeceğimize beyaz temra aryan gözlerle gezsek yeter. düşük bi ihtimal ama olur mu olur.
    ankara da wolverines" diye küçük bi grubumuz var. ankarada bizzat başıma benzer bi olay geldiğinde biz modifiyeli, çakal kasa, beyaz bmw'yi cadı avıyla bulduk. polisin görevini ne kadar yaptığını iyi bildiğimizden yakalayıp trafiğe sıkışmasını bekledik iki aynasını da tekmeyle kırıp uzaklaştık. yani bulunacağı varsa bulunuyo. Ankara da bile..
    Ankara'dan Gölcük değirmen donanmaya askerlik görevim için geldim. yedek subayım. değirmendere de evde kalıyorum. burda olan enduro/cross'cular öncelikli olmak üzere hepinizle tanışmak isterim.
    erkanozgur bunu beğendi.

  10. #5590
    -CBX250- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Eylül 2011
    Şehir
    İZMİT
    Motosikleti
    Suzuki Address 110
    Kardeş geçmiş olsun, motorla kaza çok kötü ve vuranın sana maddi manevi hasar verip siktir olup gitmesi. Ben çok ucuz atlatmıştım tecrübelerimle fakat o anı yaşatıp siktir olup giden ve onu bulamamak bence işin en kötü yanı. birde kaldı sen emniyette "özürlü" diye tabir edebileceğim polislerle uğraşmışın. Valla Allah sabır ve kolaylık versin.. Dikkatli olalım trafikte herkesi aptal, şuursuz kendini bilmez ne halt yiceği belli olmayan bi yaratıkmış gibi bilerek sürelim. Memleketin hali neymiş be. Düşmüşün kaldıranın yok, emniyet desen neredeyse siktir çekiyor, vuran kaçıyor. Vay anasını insanımızın mayası Harbiden BOZULMUŞ.

  11. #5591
    blooower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Nisan 2012
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    kanuni ronny 150 + cbr 600 f sport
    mert geçmiş olsun ne desem bilmiyorum valla ooooofff yaaaa

  12. #5592
    chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ocak 2011
    Şehir
    D-100
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Geçmiş olsun dostum. polisler böyle konuşmaları anca lafta halk için emniyetmiş palavra kendi gözünlede görmüş oldun. Allah korumuş bişey olmamış sana motorda olur sıkıntılarında hal olur sana bir şey olmasın. Hani demişinya ölsek bakacaklar oda olmuyor arkadaşımın kardeşine ehliyetsiz sürücü çarptı vefat etti ama çarpan elini kolunu sallayarak geziyor bize göre kasıtlı cinayet ama kanunlar öyle demiyor işte. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz bende bazen anlamakta zorluk çekiyorum..

  13. #5593
    Emiroğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ekim 2011
    Şehir
    Kocaeli - İzmit
    Motosikleti
    CBR 600 RR ( 2008 )
    Alıntı hattsaffa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar. MT89 arkadaşımıza geçmiş olsun. demekle yetinmeyip sağ tarafı hasarlı temra için cadı avı başlatmak isterim. zor bi şey değil. boş boş motorla gezeceğimize beyaz temra aryan gözlerle gezsek yeter. düşük bi ihtimal ama olur mu olur.
    ankara da wolverines" diye küçük bi grubumuz var. ankarada bizzat başıma benzer bi olay geldiğinde biz modifiyeli, çakal kasa, beyaz bmw'yi cadı avıyla bulduk. polisin görevini ne kadar yaptığını iyi bildiğimizden yakalayıp trafiğe sıkışmasını bekledik iki aynasını da tekmeyle kırıp uzaklaştık. yani bulunacağı varsa bulunuyo. Ankara da bile..
    Ankara'dan Gölcük değirmen donanmaya askerlik görevim için geldim. yedek subayım. değirmendere de evde kalıyorum. burda olan enduro/cross'cular öncelikli olmak üzere hepinizle tanışmak isterim.
    Komutanım crosscu değiliz ama tanışalım yine bi ara Bnde Gölcük'teyim ...
    erkanozgur bunu beğendi.
    Ben bakkala gitmek için motosiklete binmem , motosiklete binmek için bakkala giderim ... N'okta !

  14. #5594
    erdem_cengiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Nisan 2013
    Şehir
    izmit
    Motosikleti
    cbr600f 5i
    cadı avı mantıklı beyaz tempra arıyoruz muhtemelen sağ tarafı hasarlı
    AV BAŞLASIN...

  15. #5595
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Alıntı mrt89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar. Oncelikle merakinizi gidereyim, iyiyim cok sukur artcida hicbir hasar yok. Benim de vucudumun sag tarafi yanik ve morluklar icerisinde hareket ederken aciyor hareket edemiyorum. Bir iki haftaya gececek seyler.
    Olaya gelecek olursak dun kosekoyden istanbul istikametine giderken tam baumaxin karsisindaki isiklardan 100m kadar once oldu olay 16:40 17:10 arasi bir saatte..
    Ben emniyet seridine yakin giderken(sag seritteyim kendi seridimde) yaklasik 50-60km hizla ilerliyordum.Birden sol tarafimdan beyaz bir tempranin uzerime geldigini gordum. Ya kasten geldi korkutmak amacli ya da emniyet seridine gecip ondeki arabalari gecmek istiyordu. Arabasinin sag on ve arka kapilari arasinda bir yerle bana carpti. Arabasinda cizik izleri ve gocuk buyuk ihtimalle vardir kaza aninda gordum izleri cunku. Arabadan kacmak icin fren yaptim ve emniyet seridine kirdim ama nafile. Bariyerle araba arasinda kaldim. Ne oldugumu anlamadan ben dengemi kaybettim. Artcim cimenlere uctu. Ben ise bariyere takildim. Sag kolum ve basim bariyerin otesinde bedenimin geri kalani yol tarafinda kaldi. Yaklasik10 m kadar sag gogsumun uzerinde bariyerin ustunde bu sekilde suruklendim. Artcimda hicbir yara vs yok fakat dedigim gibi benim montum parcalandi ve isidan surtunmeden dolayi vucudumun sag tarafi yandi ve darbelerden dolayi morardi.
    Olayin etkisi gectikten sonra dedim ki ben bu arabayi mobeseden bulduracagim. Ciktim dogru saraybahce karakoluna. Oradaki polis beyler olay mahalline bekirpasa karakolunun baktigini soylediler fakat once hastaneye gidip rapor almalisin dediler. Hastaneye gittim. Doktorlar ve hemsireler cekirdek citlemekten ilgilenmeyi unuttular. Bozuk atinca bakti doktor bey ilgilendi sagolsun. Raporumu gereksiz onlarca prosedur ve zaman kaybindan sonra aldim. Gittim minibusle bekirpasa karakoluna. Daha direk kapida ne vardi hop girme diye bir tavirla karsilastim. Mobese kayitlari konusunu soyleyince icerdekilere sor dedi. Gittim ve durumu anlattim. Kaza durumlarinda mobese kayitlarina bakmadiklarini ve gitmemi soylediler. Bos bos oturan polislerin 10dakikalik isten kacmalari acikcasi dokundu.... dedim ki yani mobeseler sus diye mi duruyor ne demek kaza durumlarinda bakmiyorsunuz? Bunun uzerine orada yok daha beride var dendi. E tamam buradan gecen adam bir dakika once oradan da gecmistir! Kardesim hadi bak bosuna geldin bakmiyoruz tavrinin uzerine sikayet edecegim sizi dedim. Et dediler gulerek. Isim istedim isimlerini vermediler. Iddialasama bizimle kotu olur sonu dediler. Kayit tuttur faili mechul diye. Biz de onu kaldiralim bunlerce dosya arasina, o oyle kalsin ilgilenmeyiz bile dediler.
    Arkadaslar ciddi bir kazadan sonra o halimle tum gun karakol hastane kosturduktan sonra adamlarin bu tavri? Yorumu sizlere birakiyorum. Cikarken siz anca biber gazi sikarsiniz baska yaptiginiz is yok dedim. Beni dovmeye yeltenen memurlara aldirmadan usul usul topallayarak ciktim karakoldan.
    Motora gelecek olursak kirilan karenajlari ve bozulan akort ayarinin yaptirilmasi vs 1500lirayi buluyor. Bir de mont ve kask masrafi. Isyerinden sabah ayrilan bir adam icin aksaminda bu kazanin olmasi biraz trajikomik oldu. Ve isin asil komik tarafi pazartesi gunu ben motorumu satacaktim taksitlerini odemek icin. Bu psikolojiyle nasil kimseyi dovmedim sakin karsiladim kendime hayret ediyorum.
    ARKADASLAR. KAZA YERINDE MERAKLI BAKISLAR YAVASLAYARAK YANIMDAN GECERKEN BIR ALLAHIN KULU DURMADI! sadece yusuf kardesimizin babasi gorup minibusu durdurmus ondan ALLAH RAZI OLSUN. Motoru kaldirmama vs yardim etti. Aklima ilk gelen sey ben iyiyim o beyaz tempranin plakasini alin demek oldu. O beyaz temprayi da 100m ilerde isiklara takilmis olarak goruyordum. Fakat malesef yetisememisler. Olaydan sonra trafigin kitlendigini farkettim. Oysa ki motorum emniyet seridinde suruklenmisti. Bir baktim herkes bon bon bakiyor. E bi kardesim biriniz de mi durup sirmazsiniz iyi misiniz diye. Ya da arkamdaki arabalardan biri bioe bakmadi mi plakaya?

    Asil sozum bana carpip da kacan o insana (insan denilebilirse). Olmus olsaydim icin rahat edecek miydi? Gazi kokleyerek kacarken neler hissettin? Hissedebildin mi? Okuyorsa eger bunu bir kendine sorsun. Belki vicdani vardir da bana ulasmaya calisir.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------

    Ayrica ekipmanlarin onemini daha iyi anladim. Montsuz kasksiz ve eldivensiz olsaydim belki bir iki uzvum kopmustu. Belki olmustum. Lutfen en kaliteli ekipmanlari alalim ve her zaman kullanalim! Eger alacak durumunuz yoksa motor kullanmayin. Alana kadar binmeyin. Sagliginizdan onemli degil g
    Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm. Polisle,hastaneyle yaşadığınız durumlar ise resmen kepazelik

    O kazaya sebep olan sonrasında da kaçan onun bunun evladı şerefsiz,sizin gibileri trafiğe çıkaranların topunun.......

    İnsallah tez zamanda iyileşirsiniz,motor konusunda da hiç üzülmeyin,Allah sağlık versin gerisi hallolur.

    Yapılacak birşey olursa şahsım adına yapmaya hazırım.

    Cadı avında da varım,trafikte o tarifi geçen yavşağı insallah görebilirim...

    Tekrar geçmiş olsun...

  16. #5596
    erdem_cengiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Nisan 2013
    Şehir
    izmit
    Motosikleti
    cbr600f 5i
    bugün arandım biraz her geçen beyaz tempraya baktım
    çarşamba seyithanla beraber ava devam
    erkanozgur bunu beğendi.

  17. #5597
    xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mart 2013
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Mert çok çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Acayip üzüldüm. Bu ne arkadaş yaa?

    Sana bişe söyleyeyim mi? O adamı bulunca da kanun ona bi bok yapmayacak. Allah bilir o şerefsizin sigortası vs. de yoktur. Maddi hasarını da karşılamayacaksın bulunca. Ya da başka olumsuz şeyler olacak. Eminim. Bu ülkede hiçbir zaman haklılar haklarını alamıyor çünkü.

    Bence cadı usulü bulalım o şerefsizi. Çekelim kenara hacı. Kanunun bi bok yapacağı yok çünkü.

    Ben İzmit Sanayi Sitesi'nde iyice soruştururum yarın. İnşallah bizim sanayiye gelir de alırız ifadesini.

    Arkadaşlar dikkat edin diyeceğim ama bu tür olayların dikkatle alakası yok. Sonra "vay efendim, niye hızlı motosiklet kullanıyorsun." diyorlar.

  18. #5598
    erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Aralık 2012
    Şehir
    İzmit
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Erdem durumdan bahsettikten hemen sonra Mert ile görüştüm, aynı şeyleri ben de düşünüyorum, kendisine de söyledim. Polis keyfine göre iş yapar, biz kendimiz bulalım ama hukuki yolları da unutmayalım. olay günü, yeri, saati belli. dava açmalısın Mert kardeşim. bu konuda ben de elimden gelen desteği veririm sana. beraber yürütelim vs. dava kağıtı olunca herkesten özür diliyorum "sike sike" bakacaklar. bunu ihmal etme, trafik sigortan ile belki bu işi de çözebilirsin devletin aldığı "haraç"tan ziyade bu tür durumlar için var o zıkkım.
    sinirlendim yine allah belasını versin bunların

  19. #5599
    mrt89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2013
    Şehir
    İzmit
    Motosikleti
    yzf r125
    Xismail ne kadar dikkatli olursan ol serefsizin biri sana carpar yani ve kacamazsin. Lutfen dikkatli olmaktan ote, herkesin manyak oldugunu farzederek motor kullanmak lazim. Yok kontra ile kacis yok freni ezerek sikmak vs vs. O anda hepsini uyguladim ve bu yuzden kendimle gururlaniyorum ogrenmisim bu isi diye. Ama kolum vucudum bacagim mosmor. Uzun lafin kisasi, motosiklet denen meret cok tehlikeli. Siz ne kadar ozen gostererek kullanirsaniz kullanin. Ama cok da zevkli be arkadas :D cevremdekilerin dusumcesinin aksine daha cok surmek istiyorum. Ama ailem kesinlikle karsi cikiyorlar. Motoru ederindan daha ucuza sattiriyorlar ve motorun m'si yasak. Dusunuyorum da serefsiz dort saniyede benden ne kadar sey alip goturdu... hem maddi hem manevi.
    Bulalim arkadaslar. Ben de her beyaz tempraya bakiyorum. Bugun bir tane gordum ama sag kapilarinda bir iz yoktu.

    Desteginiz icin hepinize cok tesekkur ederim. Motosikleti sevmemdeki en buyuk unsurlardan biri sizin gibi guzel insanlari tanimak
    erays bunu beğendi.

  20. #5600
    xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mart 2013
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı mrt89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Xismail ne kadar dikkatli olursan ol serefsizin biri sana carpar yani ve kacamazsin. Lutfen dikkatli olmaktan ote, herkesin manyak oldugunu farzederek motor kullanmak lazim. Yok kontra ile kacis yok freni ezerek sikmak vs vs. O anda hepsini uyguladim ve bu yuzden kendimle gururlaniyorum ogrenmisim bu isi diye. Ama kolum vucudum bacagim mosmor. Uzun lafin kisasi, motosiklet denen meret cok tehlikeli. Siz ne kadar ozen gostererek kullanirsaniz kullanin. Ama cok da zevkli be arkadas :D cevremdekilerin dusumcesinin aksine daha cok surmek istiyorum. Ama ailem kesinlikle karsi cikiyorlar. Motoru ederindan daha ucuza sattiriyorlar ve motorun m'si yasak. Dusunuyorum da serefsiz dort saniyede benden ne kadar sey alip goturdu... hem maddi hem manevi.
    Bulalim arkadaslar. Ben de her beyaz tempraya bakiyorum. Bugun bir tane gordum ama sag kapilarinda bir iz yoktu.

    Desteginiz icin hepinize cok tesekkur ederim. Motosikleti sevmemdeki en buyuk unsurlardan biri sizin gibi guzel insanlari tanimak
    İşte ben de onu diyorum ya Mert, dikkatle ilgisi yok bu işlerin. Ama inan sen öyle "kasap" gibi kullansan böyle bişe gelmezdi başına.

    Ben genelde kurallara uyuyorum ama bazen trafiğe bir şeyler oluyor. Düz yolda giden adamlar yavaşlıyor, hızlanıyor, şerit değiştiriyor.

    Ya bugün yolda gidiyorum, önümde bi BMW 530, sol şeritte düz yolda frene basıp duruyor. Ben o adamın arkasında ne kadar güvenli motosiklet sürebilirim ki?
    Sağ şeride de geçmiyor. Girdim sol çaprazına, ben taciz ettim ve geçtim gittim. İnanın trafikte kangren yapıyor bir sürü şoför.

    Ayrıca sırf sağ şeritte gitmemek için 250cc motosiklet aldım. Mondial MG125 varken az çekmedim sağ şeritte. Sonra 2005 CBR 125 aldım. Daha güvenli bir motosikletti ama yine sağ şeritte kullanmak zorunda kaldığım için yine aynı şeyleri yaşadım. Sonra 250cc'ye geçtim ve soldan devam ediyorum. Başka türlüsü olmuyor hacı.

    Bir eğitmen diyordu, Türkiye'de motosiklet kullanmayı bilgisayar oyunu gibi düşünün. Karşınıza her an bir tuzak çıkabilir ve bu tuzaktan kaçmanız gerekir. Şahsen ben son 2 aydır bu psikolojiyle motosiklet kullanıyorum. En küçük, küçücük bir olay bile başıma gelmiyor artık.

    Yolda senin tempra gibi bir dallama görünce basıyorum gazın gözüne. Kayboluyorum. Diğer türlü riskin önünde veya arkasında olmanın bir farkı yok. Tek çare riske uzak olmak bence.

    Ben yarın İzmit Sanayi Sitesi'ne haber salacağım. Tüm kaporta boyacıları da tek tek gezeceğim. İnşallah buluruz o şerefsizi de.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler